Profile cover photo
Profile photo
Várnai Ernö
432 followers
432 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Tisztelettel szeretném a figyelmetekbe ajánlani az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő Haluskafesztivált a festői nógrádi kis faluban, Vanyarcon, 2017. szeptember 9-én

Aki szereti a sztrapacskát - mert a haluska bizony az - annak itt a helye. A versenyző csapatok kiválóbbnál kiválóbb haluskát készítenek, kóstoljatok jó sokat.

Az időjárás reméljük idén is kegyes lesz hozzánk, bár ha esett is az eső - mint például 2010-ben - a szinte egész napos eső ellenére is több ezren látogattak Vanyarcra és senki sem panaszkodott :))

Szóval hajrá, találkozzunk Vanyarcon!

Post has shared content

Post has attachment
Jó ideje szenvedek már azzal, hogy ha bármiért elváltok a programról, elveszti a hálózatot. Aztán keresi és keresi és keresi. Néha rátalál de inkább nem. Csak az segít ha kilépek majd újraindítom. Akkor viszont azonnal van hálózat. Ez így nem kóser. Lehet forszírozni valahol, hogy megtartsa a kapcsolatot háttérben is?
Photo

#IngressObsidian #WeLoveVienna
 
I'm coming from Gödöllö, Hungary. I am very excited to discover the city, to meet new friends from other countries and to have some beer together as well ;-)

Post has attachment
Gratulálok a zöld csapatnak az éjszakai remek teljesítményhez. Szép munka volt srácok! Jó volt az éj leple alatt újra csatázni egyet :-)

És gratulálok a NIA-nak, akik megint bizonyították elfogultságukat. A zöld fieldek másfél órával azután is állnak, hogy a délkeleti sarokpont leütésre került, amivel természetesen a cella harc ezen körét megnyeretik velük.
Ezzel szemben az ellenállás fieldjeit azonnal eltüntették, mérés előtt egy perccel. Csók nekik.
Photo

Tisztelettel felhívom mindenki figyelmét, hogy aki letiltott, ezzel akadályozva, hogy moderálni tudjam azt ki kell raknom a közösségből.
Ezt ma délután meg is fogom tenni. 
Köszönöm

+Istvan Habencius Moderátorként nagyon nagy tisztelettel megkérlek, fejezd be a közösség mérgezését. Minden megnyilvánulásodból süt a gyűlölet a másik oldal ellen. Folyamatosan fröcsögsz, hazudozol, kiforgatod mások szavait, tényként állítasz be hazugságokat csak hogy lejárass másokat. Elég ebből.
 
Felhívom a figyelmed, ha nem fejezed be, úgy mész innen és vissza sem jössz többé 

Kedves +János Szigetvári ,

Kérlek, az alább megosztott Statement -ed töröld!

A magánvádas ügyeitek nem tartoznak a közösségre. 

#ZöldKapuVendéglő  

Hogy én mennyire utálom ezt a helyet!
Pedig sohasem jártam ott, semmiféle tapasztalatom nincs róluk és mégis.
Hogy miért?
Mert napi rendszerességgel kerül valami étel a kínálatukból a falamra, pedig nem akarom.

De még mindig sokan vannak akik nem képesek beállítani, hogy a +1-eiket ne lássa az egész világ...

Az élet egy kemény küzdelem, nem kérdés

Nem tudom miért (na jó, mégis tudom), de amikor olyasmit olvasok, hogy valahol autóban ülők sérültek vagy haltak meg, azonnal arra gondolok, csak nehogy valaki közülünk legyen az. Talán hülyeség, vagy öregszem.

Ha autóztok, akkor NE toljátok az ingresst! Legföljebb utasként ;-)
Wait while more posts are being loaded