Profile cover photo
Profile photo
Henning Bøgild Kristensen
325 followers -
Coach og Personlig Træner
Coach og Personlig Træner

325 followers
About
Henning Bøgild's posts

Post has attachment
Monica og Hennings nye bolig 2016. Et nyt kapitel er startet, og det kan varmt anbefales at starte lidt forfra en gang i mellem. Rydde helt op også gøre det som føles rigtigt for dig lige nu.

Post has attachment
2016 blev et helt nyt kaptiel i mit liv, her en lille video som fortæller lidt om de ydre omstændigheder ;-)

Post has attachment
Den til højre eller den til venstre?
Photo

Post has attachment
Den øverste eller den nederste?
Animated Photo

Post has attachment
Dette er min nye profil side på Linkedin hvor jeg tilbyder mig som freelance projektleder og udviklingsingeniør. Tjek den ud og eller gi den et like.

#projektledelse  #produktudvikling #projectmanagement   #productdesign   #mechanical   #medical   #userinterface   #agile   #lean  

Post has attachment
Dejlig at vågne op til sådan en SMS fra en af mine glade og seje klienter.

"Det er såååååå dejligt Henning... Tak for du er til ..!!! ... Det her virker for mig 👍🌞🌞🌞🌞🌞"

Helle her har på de første første 6 uger reduceret hendes kropsfedt med 12 kg og så er vi først rigtig gået igang med styrketræning i denne uge.

#fedtprocent #personligtræning #henningkristensencoaching #coaching #vægttab #livsstil #styrketræning #kostplanlæning #kostvejleder 
Photo
Photo
7/19/16
2 Photos - View album

Post has attachment
Har du lyst til selv at regne lidt på din kost, så har jeg sammen med SImon Egeberg udviklede det bedste og simpleste kostprogram til dato.

Det giver et lynhurtigt overblik og så er det super let at finde rundt i.

1. Venste kolonne klikker du og scroller ned til du finder den fødevare du vil have på i måltid 1.
2. Så vælger du mængde i næste kolonne, enten i styk eller gram.
3. Gør det sammen for samtlige måltider, og vubti så har du beregnet en dags macroer.

Vi har sat nogle relevante grafer på til højre hvor du kan se fordelingen hen over dagen, fordelingen i gram og i energiprocent.

Du skal nok gemme en kopi lokalt på dit google drev, og her kan du så lave et utal af kopier.

Du kan også tilføje nye fødevarer ved at trykke på det store plus i højre nedereste hjørne.

God fornøjelse.

Venlig hilsen Henning Kristensen

#kostplan #diæt #kostprogram #diet #personligtræner #coach #coaching #henningkristensencoaching


Post has attachment
Tjek min sprint nye webside som omhandler noget helt andet end bestrong og fitness, men faktisk noget som har været mit levebrød i 25 år, nemlig produktudvikling. Tjek den ud og giv den genre et + eller endnu bedre del den, hvis du syntes om den. Det hele er på engelsk, og er i gang med at oversætte det til Dansk, så snart fungere den helt og fuldstændig på både dansk og engelsk.

#produktudvikling #enginering #projectmanagement #productdevelopment #lean #argile #leadmanager #documentmanager #projectmanager #henningkristensen #henningkristensenproductdevelopmentPost has attachment
Meget spændende artikler, som giver et nyt og mere nuanceret perspektiv på afhængigheder lige fra alkohol, narko, sex , spil, mad og til træning.

Bare det at læse definitionen på en afhængighed giver, i hvert fald mig en læring.

#alkoholbehandling #træningsafhængihed #extremsport #narkoman #sex #spiseforstyrrelser

Post has attachment
How Low SHOULD you go in squat? Squat er blevet meget populær, piger vil have runde fyldige bagdele, mænd vil måske også, selvom det er svært at se når de har skjorten og blusen uden på bukserne, men squat er i hvertfald populær og det er en kongeøvelse. Der bliver snakket om "ass to the grass" og der bliver i den grad praktiseret meget rigtig dybt squat, men hvor dybt skal du egenligt gå?

Jeg har her forsøgt at lave en illustration på hvor dybt jeg mener du skal gå, og hvorfor du ikke bør gå dybere, samt hvad du gør hvis du gerne vil lære og gå dybere uden at få problemer med ryggen.

#squat #asstothegrass #dybsquat #styrkeløft #powerlifting #booty #bootytraining #buttfactory #henningkristensen #henningkristensencoaching #coach #personligtræning #personligtræner #illustration #howto 
Wait while more posts are being loaded