Profile cover photo
Profile photo
Zee Nadzirah
58 followers -
I am your designer
I am your designer

58 followers
About
Zee Nadzirah's posts

Post has attachment
PANAS!!!New Packaging Trial Yanalis "MEOW" 2017
Dua Tiga kucing Berlari, Mana Nak Sama SET MEOW ni, Dua tiga boleh ke cari , Mana nak sama dengan yang ini. New trial set 'meow" Cakkkk!!!meow meow.. Cantik kan..cute kan..geram kan... haaaaa kalau boleh gigit zee da gigit da ni...😙😙😙😙 hahaha. SET TRIAL...

Post has attachment
3 Years Anniversary YANALIS You Are Invited!!!
  Hi uolz kesayangan zee..bersua kembali 😘 😚 kali ini zee nak buat pengumuman kepada anda semua..pada tarikh 29/4/2017 nanti anda semua dijemput hadir tau ke Majlis Birthday  Yanalis Signature Skincare. Macam biase kami akan adakan pelbagai  promosi  jual...

Post has attachment
Terlajak Laris - Harga Sunblock Yanalis Review By Zee
Assalamualikum..hai kesayangan zee.. lama zee x update blog kan.. ok hari ini zee nak share produk yang orang suka apply bila ada aktiviti luar jeng jeng jeng iaitu produk Sunblock Moisturising Cream sunblock yanalis Jadi mari zee tekankan untuk hari ini, S...

Post has attachment
Hot Item - Review Serum EGF Essence By Yanalis 2017
Assalamualikum kesayangan zee..bersua lagi kita.. tau x? Yanalis akhir tahun ini telah  melahirkan baby lagi iaitu EGF ESSENCE/SERUM kali ini lebih memukau.. tersangat laku.. ramai customer repeat order sampai pihak HQ tidak menang tangan dibuatnya hihi.. A...

Post has attachment
SALE YANALIS SEMPENA SAMBUTAN KEMERDEKAAN KE 59 20016
Assalamualaikum..hai sayang2 zee semua..terimakasih sudi singgah ke blog zee yg tak seberapa ini..zee ingin membuat    Pengumuman penting   SEMPENA HARI KEMERDEKAAN KE 59..meh baca kat bawah nie yea.. YANALIS SIGNATURE SKINCARE AKAN MENGADAKAN GREAT SALE PA...

Post has attachment
REVIEW ACNE CREAM BY YANALIS
Assalamualikum..hai semua..enteri kali ini zee nak sharing krim jerawat yang bagus  iaitu Yanalis Signature Acne Cream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ UCAPKAN SELAMAT TINGGAL PADA JERAWAT!! Eeeeee...jerawat!!geramnya..rasa macam nak picit2 je jerawat tu kan...tambah2...

Post has attachment
REVIEW MASK YANALIS CERAH SEAWAL 20 MINIT
Assalamualikum hai semua..kali ini zee nak kongsi mask paling zee suka x sama dengan mask yang zee pernah cuba sebelum ni yang boleh  CERAH SEAWAL 20 MINIT. BIAR BETUL?? ce tengok packaging box dia macam coklat kan?..cute cantik sangattt..bila buka ada 3 la...

Post has attachment
Review Yanalis Luminous BB Foundation 2016
Assalamualikum semua. Dah lama tak buat review.jadi,hari ini zee nak buat review sedikit salah satu foundation menjadi favourite zee iaitu Yanalis Luminous BB Foundation. Wow dengar nama pun dah best kan.. Terbaikk la.. Ok, bagi yg baru nak mencuba produk i...

Post has attachment
Compect Powder 2 way care Telaris 2016 Keluaran Yanalis Signature Skincare
Assalamualikum hai para pembaca sekalian..lama sudah zee x update blog yea..maklumlah  agak bz sekarang nie..ok,entri kali ni zee nak kongsikan kepada anda di luar sana iaitu : Bedak padat keluaran pertama Yanalis Signature Skincare yang bergitu menakjubkan...

Post has attachment
Cara Guna Yanalis Skincare
Dah beli yanalis skin care? Tapi masih tercari-cari cara guna yanalis dengan betul? Zee share kan di dalam post ini ye. Zee harap dengan adanya video ni, zee dapat membantu anda menggunakan yanalis skincare dengan betul ye. Pada yang belum dapatkan lagi set...
Wait while more posts are being loaded