Profile cover photo
Profile photo
Hafizah Hamid
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

engkau belajar lah hidup sorang sorang . jangan harap orang lain akan teman. tak payah susah kam diri kau dh lepas ni. nak teman teman orang nak jaga hati orang. tapi hati kau orang layan mcm sampah . bila ada benda nak dekat kau je orang tuh aknn layan kau elok kalau tak dia nak tak nkk je layan kau senanye. hahhhahah hati manusia senang and cepaf berubah. tak payah lah kau berangan nak bahagiakan hidup orang. tapi hati and hiduo kau tak betul lagi. diri kau orang layan mcm sampah. so kau buat ape yg dorang buat juga. . . . . . πŸ’ #apayangakurasa
Add a comment...

Post has attachment
aku pergi demi bahagiamu: '(
Photo
Add a comment...

malam yang sunyi sepi... hanya berteman kan hati yang rindu kian menggunung . .. hati mulai rasa sebak .. mata mulai keluarkan air mata tanpa henti... rahsia kan suara hati... rahsiakan kerinduan . hati mulai sayang... hati mulai rasa tidak dihargai... kita manussia hanya mampu merancang dan kita juga hanya mampu berdoa .... alwys smile.
Add a comment...

Kita manusia memang tak lepas dari kesilapan . Tak payah nak ungkit apa yg dah belaku . Biarkan yang dah berlaku tuh pengajaran buad kita . Kita bukan tuhan nak aturkan dosa pahala kita . Kita hanya hamba Allah . Setiap dosa pahala kita Allah je tahu . . Manusia yangbsuka mengukit ni memang tak matang lagi . Sebab kalau dah matang dia akan faham maksud dosa pahala . Kau ungkit kaundapat apa . Kau tak ungkit kau dapat apa . Cite dia senang je . Kisah silam kita biar kan ia belalu . Kita teruskan kan kehidupan kta seperti biasa . Taubat ? Yeahh kalau kita taubat maybe Allah lagi dekat dengan kita .. soo thing positive and banngkit dari kisah silam kita . ☺#selamatpetangworlds.
Add a comment...

Post has attachment
SAHABAT walaupun kita berjauhan lepas ni aku harap sangat kau sentiasa ingat aku . Hmm . Aku sayang kau weh . Susah senang kita bersama . Tangis dan ketawa kita bersama . Engkau lah satu satu nye kawan yang memahami aku dari zaman persekolah sampai lah sekarang . Hmmm . Andai kita terpisah buad masa ini . Aku redha dan aku harap kita bertemu bila kita sesama dah berjaya . Walaupun kita jauhbila kau pejam mata kau , bila aku pejam mata aku . Kta bertemu lah disitu , diruang rindu . Hmmm . #selamatmalamsahabat #semogaberjaya 😍😘 hug and kiss from me hfzhhmd 😍
Photo
Photo
5/21/15
2 Photos - View album
Add a comment...

Pertama kali ku dengar kan suara bertapa indah nya bila kau senyum . ☺☺☺
Add a comment...

Post has attachment
Kita kenal 29/11/14 time tuh kakak aku kahwin . Hmm kau dtg kenduri kakak aku . Hmmm abis je kenduri kau lepak kat bawah kemah . Hmmmm kau tolong aku bukak pelamin hehe time tuh haati aku dah dupndap dup dap . Hahah yang kakak aku pulak panggil kau jebat . Hmmm malam je tetiba ada group ws hmmm nama group ws 'jebat' hmmmm hati aku dah macam sakai time tuh . Hahahahaa pastu tetiba dapat ws privacy dari kau . Hmm hmmm . Hari demi hari kita lalui bersma . Hmm kta p main badmintan bersama keluar jenjalan sesama karaokey sesma hmmm rindu gila babengkat kau weh . Hmmmn tapi jodoh kita hanya 2 or 3 bulan je . Hmm tak lama pun .tapi banyak kenanagn kita bersama . Hmm kita main xo xo sape kalah conteng tangan hmmm rindu doh . Hmm hmmmm πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”sakit senanye ingatkan kebali kenangan dengan kau . Hmm bye sayang i still love you muhammad shahradhia bin jaafar . Imiss you so much .
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded