Profile cover photo
Profile photo
Mama Niza
3,748 followers -
Owner Blog : www.mamaniza.com
Owner Blog : www.mamaniza.com

3,748 followers
About
Mama's posts

Post has attachment
PROMO | GMBM 1st ANNIVERSARRY GIVEAWAY
PROMO | GMBM 1st ANNIVERSARRY GIVEAWAY Kami selaku penaja untuk segmen GMBM 1st ANNIVERSARRY GIVEAWAY dengan berbesar hati ingin menjemput semua rakan blogger Malaysia agar join segmen GMBM 1st ANNIVERSARRY GIVEAWAY sempena meraikan ulang tahun penubuhan Gr...

Post has attachment
Jom Sarapan !
Assalamualaikum Sempat update aku di kedai mamak sambil menunggu kain bajuku siap cuci kering. Hampir 4 minggu kerja aku mendobi saja. Alhamdulillah, besok seluruh barang elektrik rumah aku akan sampai setelah hampir sebulan menunggu. Jadi aku tak perlu lag...

Post has attachment
Penangan Jerebu - Anak-anakku Demam
Assalamualaikum Tak sangka jerebu makin teruk. Ingatkan semalam dah hujan, jerebu makin berkurangan. Tetapi, tak pulak. Makin bertambah pulak yang aku nampak. Sesak nafas aku dibuatnya. Anak-anak aku dah mula perlahan aktivitinya. Padanlah dorang berdua nam...

Post has attachment

Post has attachment
Wajah Baru Blog Mamaniza
Assalamualaikum Amacam??? Hihi. Buat comeback dengan blog yang kini berwajah baru. Kali ni aku memilih yang lebih santai dengan warna putih dan gold. Aku memilih template yang begini kerana faktor usia aku yang menginjak ke 3 series. Haha. Bunyik macam tua ...

Post has attachment
Siapa Langgar Siapa?
Assalamualaikum Ketika aku dalam perjalanan pulang dari Port Klang ke Tanjong Karang, aku sebenarnya melalui kawasan kejadian di mana aku dapati seorang mangsa yang telah meninggal dunia. Dari pemerhatian aku, dia telah mengalami kemalangan kerana motosikal...

Post has attachment

Post has attachment
Kesiankan Orang Macam Ni?
Assalamualaikum Malam mula melabuhkan tirainya. Dan aku kini tersadai di tepi balkoni rumah sambil menikmati angin malam. Perut aku pun mula berkeroncong minta diisi. Tapi, aku abaikan je. Dilayan nanti bertambah pula kalori aku. Hihi. Dalam syok melayan wh...

Post has attachment
Jerebu Di Kampung Aku
Assalamualaikum Tengok tu? Aku baru je balik ke kampung lewat malam tadi. Memang sepanjang jalan pandangan aku agak terhad. Jerebu terlampau kuat. Nak bernafas pun rasa sesak. Tekak aku mula rasa perit. Gambar-gambar yang aku ambik ni memang jelas kekaburan...

Post has attachment
Siapa kawan2 baik aku?
Wait while more posts are being loaded