Profile cover photo
Profile photo
Orijentacijski klub Japetić
21 followers -
orijentacija, trčanje, druženje, sport, zabava, izlet, putovanje, orijentacijsko trčanje, treniranje, priroda
orijentacija, trčanje, druženje, sport, zabava, izlet, putovanje, orijentacijsko trčanje, treniranje, priroda

21 followers
About
Orijentacijski klub Japetić's posts

Post has attachment
Promijenili smo web stranice. Od sada nas možete pratiti na stranici www.okjapetic.hr.

Post has attachment
Poziv na našu utrku nalazi se na linku niže. Svi ste dobrodošli.

Rezultati Srakotrka 2014: https://drive.google.com/file/d/0BzBieQ-8JR1tM2hWTkNzaXB6cmhCN1dCck5TdjMxa2g0YUM0/edit?usp=sharing
Hvala svima na sudjelovanju, vidimo se ako ne prije, iduće godine na Srakotrku! I dalje ostaje poziv svima za našu školu orijentacije (poziv je na ovoj stranici), pa tko se želi družiti u prirodi i usto se malo orijentirati, dobrodošao je! :)

Na ovom linku se nalazi startna lista za Srakotrk. Metnite maske i dojdite. :) Vidimo se u 11:00 kod Kina u Samoboru. https://drive.google.com/file/d/0B8ygGqySBbTmTXBZbjlNX1MzVUk/edit?usp=sharing

Hvala svima na prijavama za ovogodišnji Srakotrk! Došli smo do kraja sa slobodnim mjestima, tako da se na žalost više nije moguće prijaviti. Svim prijavljenim srakačicama i srakačima želimo uspješnu utrku Srakotrk, i odličnu zabavu na Samoborskom Fašniku! :)

Post has attachment
Sportaš grada Samobora za 2013 - Matija Razum! :) čestitke Matiji, i neka samo tako nastavi!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2014-02-14
7 Photos - View album

Drage naše Srakačice i Srakači! Bliži nam se još jedan Srakotrk! Na ovom linku: https://drive.google.com/file/d/0BzBieQ-8JR1tRDBYdlllbHdqb1lJWG0xNjk3WDhGM2lINktr/edit?usp=sharing

nalaze se sve važne informacije. Pozivamo va da nam se i ove godine pridružite i zabavite na još jednoj nezaboravnoj orijentacijsko-fašničkoj utrci!

Vidimo se! :)

Post has attachment
Prošli tjedan Matija je nastupio na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Češkoj (JWOC) kao jedini hrvatski juniorski reprezentativac. Od 170-ak natjecatelja, Matija je uglavnom završavao nešto ispod sredine poretka i kako kaže, nije zadovoljan svojim nastupima.
Rezultati su slijedeći:
Duge staze - 108.mj.; srednje staze - B-finale 33.mj. (ukupno 94.), sprint - 119.mj.

Voditelj reprezentacije bio je naš Edi. On i Pia su nastupili i na utrkama za gledatelje te bili i više no uspješni. Edi je završio 1. u M35 sa svih 6 etapnih pobjeda, a Pia je bila 12. u W14.
Photo

Post has attachment
Animated Photo
Wait while more posts are being loaded