Profile

Cover photo
Orijentacijski klub Japetić
22 followers|398,435 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
Promijenili smo web stranice. Od sada nas možete pratiti na stranici www.okjapetic.hr.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Rezultati Srakotrka 2014: https://drive.google.com/file/d/0BzBieQ-8JR1tM2hWTkNzaXB6cmhCN1dCck5TdjMxa2g0YUM0/edit?usp=sharing
Hvala svima na sudjelovanju, vidimo se ako ne prije, iduće godine na Srakotrku! I dalje ostaje poziv svima za našu školu orijentacije (poziv je na ovoj stranici), pa tko se želi družiti u prirodi i usto se malo orijentirati, dobrodošao je! :)
 ·  Translate
1
Add a comment...
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Sportaš grada Samobora za 2013 - Matija Razum! :) čestitke Matiji, i neka samo tako nastavi!
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Filmić o ciljnom prostoru sa naše utrke Samobor Open 2013
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Poziv na našu utrku nalazi se na linku niže. Svi ste dobrodošli.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Na ovom linku se nalazi startna lista za Srakotrk. Metnite maske i dojdite. :) Vidimo se u 11:00 kod Kina u Samoboru. https://drive.google.com/file/d/0B8ygGqySBbTmTXBZbjlNX1MzVUk/edit?usp=sharing
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Hvala svima na prijavama za ovogodišnji Srakotrk! Došli smo do kraja sa slobodnim mjestima, tako da se na žalost više nije moguće prijaviti. Svim prijavljenim srakačicama i srakačima želimo uspješnu utrku Srakotrk, i odličnu zabavu na Samoborskom Fašniku! :)
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Drage naše Srakačice i Srakači! Bliži nam se još jedan Srakotrk! Na ovom linku: https://drive.google.com/file/d/0BzBieQ-8JR1tRDBYdlllbHdqb1lJWG0xNjk3WDhGM2lINktr/edit?usp=sharing

nalaze se sve važne informacije. Pozivamo va da nam se i ove godine pridružite i zabavite na još jednoj nezaboravnoj orijentacijsko-fašničkoj utrci!

Vidimo se! :)
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Prošli tjedan Matija je nastupio na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Češkoj (JWOC) kao jedini hrvatski juniorski reprezentativac. Od 170-ak natjecatelja, Matija je uglavnom završavao nešto ispod sredine poretka i kako kaže, nije zadovoljan svojim nastupima.
Rezultati su slijedeći:
Duge staze - 108.mj.; srednje staze - B-finale 33.mj. (ukupno 94.), sprint - 119.mj.

Voditelj reprezentacije bio je naš Edi. On i Pia su nastupili i na utrkama za gledatelje te bili i više no uspješni. Edi je završio 1. u M35 sa svih 6 etapnih pobjeda, a Pia je bila 12. u W14.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Izvještaj za 12. Otvorenog prvenstva Samobora je u prilogu.
 ·  Translate
1
Add a comment...
Story
Tagline
orijentacija, trčanje, druženje, sport, zabava, izlet, putovanje, orijentacijsko trčanje, treniranje, priroda
Introduction

Orijentacijski klub Japetić je sportski klub koji potiče, promiče i skrbi o orijentacijskom sportu. Radi ostvarivanja svojih ciljeva i programskih djelatnosti Klub se učlanjuje u Hrvatski orijentacijski savez, surađuje sa sportskim udrugama i zajednicama, školama, ustanovama,  trgovačkim društvima,  udrugama, tijelima državne uprave i znanstvenim institucijama.

Contact Information
Contact info
Email
Address
Starogradska 15 10430 Samobor