Profile cover photo
Profile photo
Negova Style - мебели и обзавеждане с плъзгащи врати
3 followers -
мебели, плъзгащи врати, плъзгащи системи, гардероби, вградени гардероби, плъзгащи врати негови,
мебели, плъзгащи врати, плъзгащи системи, гардероби, вградени гардероби, плъзгащи врати негови,

3 followers
About
Posts

Post has attachment
Ежедневието на съвременния човек е изкючително забързано и много често означава непрекъсната надпревара с времето. Напрегнатият живот позволява само няколко неусетно отлитащи момента на спокойствие. Безспорно, един от най-приятните начини да се отпуснете след дългия и тежък ден, е да разтворите любима книга или списание, отпивайки от чашата с успокояващ чай. За тези, които обичат да четат книги, това е безценно време, което им позволява да се потопят в един друг свят. Свят, който обичат и който им носи радост. За любителите на списания, тези моменти са изключително интересни и разкриват последните модни тенденции, най-новите автомобили, тайните от живота на знаменитостите и какво ли още не.
Add a comment...

Post has attachment
Всекидневната може да се окаже доста трудно за декориране помещение. Ако интериорът на жилището ви е от отворен тип, естествено е да се стремите към дизайн, който се съчетава с останалата част от обзавеждането. Но дори и декорирането на обособена и отделена от съседните помещения всекидневна може да бъде истинско предизвикателство. Хората най-често търсят елегантност и функционалност за тази стая, а подобна комбинация най-лесно може да бъде постигната чрез еклектичните стилове на обзавеждане.

Изключителна популярност в съвременния интериорен дизайн придоби Бохо стилът. Чрез неговата безгрижна визия и свежи акценти, можете да внесете във всекидневната си неповторим чар и неподправена атмосфера.
Add a comment...

Post has attachment
Интериорът в азиатски стил моментално предизвиква в съзнанието картина на спокойствие и отпускаща атмосфера. По- добра релаксираща обстановка помага неимоверно в днешния забързан начин на живот. Домът се превръща в наша свещена и мирна обител. Интериорите, основани на азиатска тематика притежават неподражаем стил и създават усещане за хармония и баланс. За да постигнете подобна визия на дома си, е необходимо да подходите с прецизност и ясен поглед върху нещата.
Add a comment...

Post has attachment
Обзавеждането на момчешката детска стая в стил, който отговаря на характера и интересите на детето, е добра идея за всички родители. Можете да почерпите идеи и вдъхновение от различни източници – списания за интериор, интернет, каталози на мебелни фирми и т. н.
Add a comment...

Post has attachment
 Блясък, обаяние и голяма драма – Холивуд винаги е бил известен като място, където мечтите оживяват през обектива на камерата. От величия като Мерилин Монро и Одри Хепбърн до Хъмфри Богарт, домовете на звездите и снимачните площадки на някои от най-известните филмови икони са проектирани или вдъхновени от дизайнерите Дороти Дрейпър и Уилям Хейнс. Обикновените хора може и да не печелят милиони като филмовите звезди, но това не означава, че не могат да добавят малко холивудски блясък в своя дом. В този материал сме събрали няколко неща, на които трябва да обърнете внимание, ако сте решили да пресъздадете поне част от магията на Холивуд през 50-те и 60-те години на XX в. в своя дом.
Add a comment...

Post has attachment
 Столовата в една къща най-често е мястото, където се събираме да похапнем заедно със семейството и приятелите си. Сравнително малко са жилищата, които разполагат с достатъчно площ за обособяването на отделна столова, затова често се налага кухнята да съчетава своите традиционни функции с тези на столовата. Като цяло цветовата схема на столовата и кухнята трябва да отразяват общото чувството на топлина и интимност. В тази статия сме събрали някои насоки за за максимално добър подбор на цветовата гама за вашата кухня. Ако се придържате към тях, ще бъдете в състояние да определите коя цветова гама ще подхожда най-естетически на вашия характер и столова.
Add a comment...

Post has attachment
 Обзавеждането на детска стая е забавно и интересно, но също така може да се окаже голямо предизвикателство. Отправната точка на тази свежа, но нелека задача е планирането.
Измерете внимателно размерите на стаята и начертайте скица. Не е нужно да е перфектна, но трябва да се запознаете с големината на помещението, за да прецените какво може да бъде направено. Изготвянето на успешен интериор винаги започва с план.
Add a comment...

Post has attachment
Азиатския стил за интериорен дизайн е един от най-популярните в целия свят. От векове архитектурата на Азия е оставила своята следа в съзнанията на хората със своят уникален дизайн, семпло обзавеждане и произведения на изкуството. Азиатските декоративни елементи са изискано смесени с изчистени, но невероятно стилни мебели, които добавят уют и комфорт във вашия дом.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded