Profile cover photo
Profile photo
dECOmunicació
1 follower -
Comunicació ambiental i economia sostenible. T'escoltem i ho expliquem.
Comunicació ambiental i economia sostenible. T'escoltem i ho expliquem.

1 follower
About
Posts

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Si necessites fer una acció d’impacte amb un toc ambiental aquí ens tens. Si vols fer un regal exclusiu als teus clients, et redactem i il·lustrem un conte a mida. Si les teves paraules han d’arribar lluny, tenim un servei de traducció propi i uns speakers experimentats. Demana i t’ho busquem.
Redacció i il·lustració de contes
Redacció d’articles d’opinió a mida
Servei de traducció: anglès, francès, portuguès i japonès
Divulgació del vehicle elèctric
Campanyes d’educació ambiental
Organització d’esdeveniments
Accions de carrer, espectacles ambientals
Gestió d’ecoestades, viatges sostenibles
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Audiovisual

Vols un vídeo o un catàleg corporatiu? O unes fotografies professionals per promocionar el negoci? El nostre equip de fotògrafs i càmeres s’adaptaran a les teves necessitats.
Fotografia informativa i creativa
Imatge corporativa i tècnica
Vídeos corporatius en HD
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Xarxes Socials

Vivim en un entorn digital on la comunicació es mou de manera veloç. Per això cal un equip professional perquè et gestioni les xarxes socials de la teva empresa o t’actualitzi el blog. Potser ja tens una web dissenyada, però et falten els continguts i no te’n surts. A dECOmunicació tenim la solució:
Community management
Redacció i gestió continguts
Newsletters informatius
Actualització de blogs
Xarxes socials
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Disseny

Un disseny acurat, creatiu i efectiu és fonamental per donar a conèixer la teva empresa o per a decorar la botiga dels teus somnis. A dECOmunicació ens encarreguem de tot el procés: del disseny, la il·lustració, la producció, el packaging, la recerca de la millor impremta i a preu més ajustat. Tenim un servei especial d’humor gràfic dibuixat per Quique, premi Mingote 2011.
Disseny i producció gràfics
Disseny de packaging
Catàlegs corporatius
Il·lustració
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Comunicació on line i off line

Vols que el teu negoci tingui una major projecció? Has de presentar un nou producte i no saps com fer-ho? Necessites organitzar una roda de premsa o un esdeveniment social i se’t fa costa amunt? Compta amb els nostres serveis per sortir-te’n amb èxit:
Comunicació corporativa
Gabinet de premsa extern
Posicionament en els mitjans
Redacció de continguts
Campanyes de comunicació
Inauguracions i protocol
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Serveis
Anem molt més enllà d’un gabinet de comunicació corporativa tradicional. Som una central de serveis per millorar la comunicació global del teu negoci. Redactem i enviem notes de premsa sobre el teu projecte als mitjans de comunicació per aconseguir visibilitat i un bon posicionament. També recopilem en un press clipping totes les aparicions; fem convocatòria de mitjans perquè els periodistes assisteixin a l’esdeveniment que has organitzat o creem una secció al teu web amb tot el que necessiten els periodistes per parlar de tu als mitjans tradicionals i els on-line. Oferim serveis d’imatge publicitària, informativa i creativa per a catàlegs corporatius, webs, futlletons o packaging, així com vídeos corporatius en alta definició. La i·lustració i l’humor gràfic completen la nostra original oferta. Amb el nostre segell d’identitat, l’Ecomarketing, donem valor a les accions ambientals o d’economia sostenible de la vostra empresa i ho comuniquem a la societat de la manera més creativa i professional.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded