Profile cover photo
Profile photo
nur aimi
Be kind Be happy and Stay Smile
Be kind Be happy and Stay Smile
About
Posts

Post has attachment
Public
A good start.
2018 is a year to comeback ? Assalamualaikum and hai . Lama tak meng'update' blog kan. Last saya update masa 2015 tak silap. Masa tu nak dekat PT3 dah. And now, I'm back. In sha Allah I will update more in 2018. Well,  saya rasa pelik la pula bila menulis d...

Assalamualaikum. rindu nak berblogging. in sha Allah akan update sekerap mungkin. Tapi, tak tahulah tu. Kadang internet pun tak ada. Alahai kesian kan. hehehehe

Post has attachment
Keputusan dah keluar
Alhamdulillah. Assalamualaikum. Lama dah tak buka blog ni. Ya la, haritu dah dekat exam. So, hasil dari tak online mana, result pun alhamdulillah. Target lain dapat lain. so, aimi bersyukur sangat. Sekarang ni tengah isi borang SBP, aimi mohon korang doakan...

Post has attachment
Hanya cerita rekaan yang hadir dalam minda. #1
Bismillahirrahmanirrahim.. Amira berjalan dengan laju menuju ke pintu pagar sekolahnya. Lagi lima minit pintu pagar akan tertutup. "Ehh, kejap! Fuh , nasib baik sempat" "Ehem ehem, awak bernasib baik kali ini. Tapi lain kali mungkin tak" "Huh, ada aku kesah...

Post has attachment
Public Speaking
Assalamualaikum.. Lamanya tak buka blog. Rindu blog sesangat.~ngade~. hahax XD. Aimi masuk dalam speech tahun lepas. ~padahal tak pun~ sebab Sir pilih Aidah. Lagipun masa tu aimi gementar gile sampai tak ingat . huh. Tahun nie aidah tak boleh masuk public s...

Post has attachment
gambar lama lama.
Assalamualaikum.. Dah lama aimi tak bukak blog kan, tak update blog   . Sibuk benar gamaknya . Tapi memang sibuk pun
. Peperiksaan Tov baru baru ni teruk sangat . Aimi tak kata lagi kat ibu ayah
aimi , hehe . Aimi malas nak kata lagi. Aimi nak letak gambar ...
gambar lama lama.
gambar lama lama.
nuraimi15.blogspot.com

Post has attachment
TOV, TOV, TOV
Assalamualaikum.. Apa khabar semua? Aimi sihat Alhamdulillah. Ni aimi nak habaq kat hangpa semua yang hari isnin ni aimi ada peperiksaan TOV . Saje  je nak habaq kat hangpa semua , saje kongsi cerita. Lagipun dah lama kan aimi tak update blog.  Baru-batu ni...

Post has attachment
PT3 is coming...
Assalamualaikum.. Tahun ni aimi memang tidak bolh dipisahkan dengan tiga perkataan ni. Bukan I love U ea but Pentaksiran Tingkatan Tiga aka PT3. Tak lama lagi ada ujian pulak. Tak tahu knapa tapi PT3 kali ni macam rasa lain macam je. Kejap rasa PT3 tu senan...

Post has attachment
Happy New Year dan Salam Maulidur Rasul
Assalamualaikum.. Lama gila tak update blog. Rasa macam tak lengkap hidup kalau dalam sebulan tu tak update blog. Dah masuk 2015 dah rupanya kan? Rasa macam duduk dalam 2014 lagi. Biasalah kan kalau rasa macam tu sebab masih baru lagi kan. Tahun depan nak h...

Post has attachment
Hati-hati
Assalamualaikum.. DAh selamat dah sepupu aimi berkahwin. So, sekarang aimi cerita pasal kejadian yang terjadi pada tahun lepas . INi terjadi kepada aimi sendiri dan kakak aimi . Start tahun lepas, keluarga aimi buka kedai runcit dan jauh jugak la dari rumah...
Wait while more posts are being loaded