Profile cover photo
Profile photo
nur aimi
Wat Lek Wat Peace
Wat Lek Wat Peace
About
nur's posts

Post has attachment
Keputusan dah keluar
Alhamdulillah. Assalamualaikum. Lama dah tak buka blog ni. Ya la, haritu dah dekat exam. So, hasil dari tak online mana, result pun alhamdulillah. Target lain dapat lain. so, aimi bersyukur sangat. Sekarang ni tengah isi borang SBP, aimi mohon korang doakan...

Post has attachment
Hanya cerita rekaan yang hadir dalam minda. #1
Bismillahirrahmanirrahim.. Amira berjalan dengan laju menuju ke pintu pagar sekolahnya. Lagi lima minit pintu pagar akan tertutup. "Ehh, kejap! Fuh , nasib baik sempat" "Ehem ehem, awak bernasib baik kali ini. Tapi lain kali mungkin tak" "Huh, ada aku kesah...

Post has attachment
Public Speaking
Assalamualaikum.. Lamanya tak buka blog. Rindu blog sesangat.~ngade~. hahax XD. Aimi masuk dalam speech tahun lepas. ~padahal tak pun~ sebab Sir pilih Aidah. Lagipun masa tu aimi gementar gile sampai tak ingat . huh. Tahun nie aidah tak boleh masuk public s...

Post has attachment
gambar lama lama.
Assalamualaikum.. Dah lama aimi tak bukak blog kan, tak update blog   . Sibuk benar gamaknya . Tapi memang sibuk pun
. Peperiksaan Tov baru baru ni teruk sangat . Aimi tak kata lagi kat ibu ayah
aimi , hehe . Aimi malas nak kata lagi. Aimi nak letak gambar ...

Post has attachment
TOV, TOV, TOV
Assalamualaikum.. Apa khabar semua? Aimi sihat Alhamdulillah. Ni aimi nak habaq kat hangpa semua yang hari isnin ni aimi ada peperiksaan TOV . Saje  je nak habaq kat hangpa semua , saje kongsi cerita. Lagipun dah lama kan aimi tak update blog.  Baru-batu ni...

Post has attachment
PT3 is coming...
Assalamualaikum.. Tahun ni aimi memang tidak bolh dipisahkan dengan tiga perkataan ni. Bukan I love U ea but Pentaksiran Tingkatan Tiga aka PT3. Tak lama lagi ada ujian pulak. Tak tahu knapa tapi PT3 kali ni macam rasa lain macam je. Kejap rasa PT3 tu senan...

Post has attachment
Happy New Year dan Salam Maulidur Rasul
Assalamualaikum.. Lama gila tak update blog. Rasa macam tak lengkap hidup kalau dalam sebulan tu tak update blog. Dah masuk 2015 dah rupanya kan? Rasa macam duduk dalam 2014 lagi. Biasalah kan kalau rasa macam tu sebab masih baru lagi kan. Tahun depan nak h...

Post has attachment
Hati-hati
Assalamualaikum.. DAh selamat dah sepupu aimi berkahwin. So, sekarang aimi cerita pasal kejadian yang terjadi pada tahun lepas . INi terjadi kepada aimi sendiri dan kakak aimi . Start tahun lepas, keluarga aimi buka kedai runcit dan jauh jugak la dari rumah...

Post has attachment
Shy!!
Assalamualaikum.. Rindu nak buat entri baru . TApi disebabkan internet lambat macam semut , lupakan je lah hasrat nak update blog . Oklah , aimi nak cite nim . Petang kelmarin , aimi main badminton dengan adik aimi pastu ada kawan abang aimi mari rumah dan ...

Post has attachment
bengang lagi .
Assalamualaikum.. Aimi pun tak tahu kenapa , mengapa dan apa sebabnya mereka buat begitu . Aimi pun tak nak gaduh dengan mereka tapi macam mereka yang memulakan pergaduhan ini . Pergaduhan yang macam perang dengan emosi dan perasaan . Contohnya , ada seoran...
Wait while more posts are being loaded