Profile cover photo
Profile photo
Zonel Software
4 followers -
Програми за книговодствено, материјално и комерцијално работење
Програми за книговодствено, материјално и комерцијално работење

4 followers
About
Posts

Post has attachment
Нашите решенија ги користат преку 1600 клиенти од најразличен профил – трговија, услуги, производство, книговодство, угостителство, маркетинг, државни институции, банки и други финансиски институции.
Add a comment...

Post has attachment
Кратка презентација на модулот за ресторанско работење - Келнерско Мени на Android Tablet PC

Примање и креирање нарачки од страна на келнерите преку мобилни Android Tablet уреди за секоја маса. Автоматско печатење на нарачките во кујна, шанк, скара, пица, ...
www.zonel.com.mk
Add a comment...

Post has attachment
Креирање на барања, нарачки, понуди, профактури, резервации, следење на нивната реализација и автоматско претворање во фактури
Add a comment...

Post has attachment
Дали и вашиот бизнис се соочува со некои од следните прашања? Прочитајте, за да ги дознаете првите пет сигнали дали вашата компанија е подготвена за HELIX.

#1. Имате неколку различни софтверски апликации за различни процеси

#2. Немате лесен пристап до информациите за вашиот бизнис

#3. Книговодствените активности траат подолго и нивното завршување е многу потешко

#4. Проблеми со продажба и со задоволство на корисниците

#5. Вашиот Информатички систем е многу сложен и одзема многу време
Add a comment...

Post has attachment
HELIX-L – Софтвер за пресметка на плата

Прилагоден на законските одредби за пресметка на плата:

Редовни часови, Прекувремена работа, Работа на празник, Ноќна работа, Минат труд, Додатоци на плата, Боледување, Годишен одмор, Специјални услови
Овозможува комплетно автоматско поврзување со МПИН софтверот на УЈП.
Автоматско креирање на годишна даночна пријава за потребите на УЈП. Може да се креира во печатена или електронска форма.

Извештаи:

Врз основа на внесените податоци во пресметката на плата, се креираат следните извештаи: Преглед за евиденција на вработени, План за трошоци. Овие извештаи се исто така во електронска форма.
Може исто така да се креираат мноштво на извештаи за вработените, список на казнети, нето и бруто примања, отсуства.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Нашата мисија е да ги реализираме потребите на нашите Корисници и да испорачаме решенија кои ги интегрираат тие потреби во нашите софтверски решенија. Во Зонел Софтвер ние не испорачуваме само софтвер – ние ја испорачуваме комуникацијата, вниманието и грижата за потребите на нашите клиенти и по купување на некое од нашите решенија.
Затоа, апсолутно можете да се потпрете на фактот дека не сте „само уште еден клиент“. Ќе добиете една од најперсонализираните услуги кои некогаш сте имале прилика да ги добиете и не само заради фактот што тоа е правило на нашата компанија.
Add a comment...

Post has attachment
HELIX - софтвер за книговодство, материјално и комерцијално работење - фактурирање, автоматско книжење, завршни пресметки, ддв пријава, бруто биланс, биланс на успех, биланс на состојба, заклучен лист, пресметка на плата, ПДД-ГИ, лагер листа, материјална картица, пописи, основни средства, ПЛТ, ЕТ, КДФИ... - се' на едно место, во еден софтвер!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded