Profile cover photo
Profile photo
Ukhti Khalidah
sebaik2 wanita i2 tak mmndang dan tak dpandang,,,,
sebaik2 wanita i2 tak mmndang dan tak dpandang,,,,
About
Posts

Post has attachment
tiada lafaz lebih indah dari lafaz "ALHAMDULILLAH"
ASSALAMUALAIKUM YA AKHI YA UKHTI SEKALIAN... sudah sekian lama tak menjengah mencoret dan menconteng sesuatu di sini....akhirnya masa yang terluang ni ingin menulis sesuatu yang indah... betapa panjang dan banyak suka duka tawa nangis yang dilalui sebelum i...
Add a comment...

Post has attachment
Alahaii medsi~~
Assalamualaikum semua..harap pembaca semua sihat dan ceria sentiasa... baru-baru ni keputusan MEDSI dah keluar...tersangat lah mengharapkan sinar untuk di panggil interview bagi medsi pula....paling kurang da ader selangkah ke UPSI... Allahuuu....tangan men...
Alahaii medsi~~
Alahaii medsi~~
titianhatikhalidah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
BLOG ADER PERASAAN??
Assalamualaikum....holla kepada semua pembaca blog saya yang masih setia mengikuti perkembangan saya....tetibe saya dapat mesej reminder yg telah sebulan lebih saya meninggalkan blog tanpa jejak...muahahah....bukannya apa... series sangat sebok dengan urusa...
BLOG ADER PERASAAN??
BLOG ADER PERASAAN??
titianhatikhalidah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kisah Pemuda yang ikhlas
Pada zaman dahulu, ada seorang jejaka yang sangat suka membaca dan selalu menghabiskan masanya di perpustakaan pada waktu lapang. Dia amat suka membaca novel dan buku cerita. Pada suatu hari, dia telah terjumpa serbuah novel yang tertulis pada kulit novel i...
Add a comment...

Post has attachment
nak luah ker..??pendam jer?
hye!!!assalamulaikum semua...apa khbar hari ni??how your iman?ada kemajuan tak?hope semua sihat belaka dan dirahmati Allah Yang Maha Esa.... okeyh...sebelum nak berleter panjang ni.... jom  ambil luang masa 3 minit sahaja kiter berselawat ke atas junjungan ...
nak luah ker..??pendam jer?
nak luah ker..??pendam jer?
titianhatikhalidah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
persoalan jodoh?
Assalamualaikum sahabat sekalian... terima kasih masih sudi mengikuti perkembangan blog saya....InshaAllah...akan cube updates sekerapnye...oke... sekarang alhmdulillah saya da dapat rezak STPM full...alhmadulillah keputusannyer seperti aper yang saya targe...
Add a comment...

Post has attachment
Merinduimu...
ohoooo!!!! ASSALAMUALAIKUM ... kepada pembaca blog saya yang setia...terima kasih sebab masih mengikuti blog saya yang sudah sekian lama tidak updates....  dengan terluangnyer masa bercuti selama seminggu ni saya nak manfaatkannyer secara baik....alhamdulil...
Add a comment...

Post has attachment
be a good and nice?
“Kehidupan dunia ini (jika dinilaikan dengan kehidupan akhirat) tidak lain hanyalah ibarat hiburan dan permainan, dan sesungguhnya negeri akhirat itu ialah kehidupan yang sebenar-benarnya, sekiranya mereka mengetahui.” (Surah al-Ankabut , ayat 64) Melihat k...
be a good and nice?
be a good and nice?
titianhatikhalidah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Makna Cinta
ANDAI ditanya kepada 10 orang lelaki dan 10 orang wanita akan makna cinta buat diri mereka, pasti jawapannya yang diperolehi adalah 20 jawapan yang berbeza dan antara jawapan yang popular adalah, “Cinta itu subjektif.” Benarkan begitu? Benarkah cinta itu su...
Makna Cinta
Makna Cinta
titianhatikhalidah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded