Profile cover photo
Profile photo
Mardhiah Mohd Nor
Novelist & Full Time Student
Novelist & Full Time Student
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Stop Writing?
Hello, gengsies! Em, sepatutnya aku kena study untuk next Pharmaco test tapi cam biasa, kita memang selalu menyimpang bila ada benda yang lebih penting untuk dibuat. hehehe cam tak biasa pulak en. Actually, again, entry kali ni memang tak ada tujuan dan tak...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
crashed Crush
Hello. Haa, tengok tajuk aku tu. Kerlas ke idok? Sebenarnya tak tahu nak tulis apa malam ni tapi tiba-tiba terasa nak tulis pasal CRUSH. okay, yang pertamanya, anda tahu and faham tak bila baca CRUSH tu? em, kalau anda baya2 aku ni, tahu la kot crush tu apa...
Add a comment...

Post has attachment
I WANT CLEAR SKIN!
holla, peeps! how chu doing? btw, regarding to my previous entry (i did write about pharmacology test, did i? sendiri lupa hehe), i screwed up the paper. em. em. em. tak dapat actual mark, tapi rasanya okay la tu kottt. sebab aku boleh agak yang lecturer ak...
Add a comment...

Post has attachment
I'm in Sem 2 and my life is a mess!
Hello, gais! Its been awhile since my last entry. Last entry tu aku tulis masa aku awal2 sem 1. Now aku dah sem 2. and like stated in the title of this post, my life is a mess. BIG MESS!!! Tak tau nak cakap macam mana tapi kinda serabut. Maybe sebab every w...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Diploma in Nursing hm
Assalamualaikum semua. Dah lama tak update story. Biasalah bukan selalu ada masa terluang nak update blog ni. And menjelang nak update next story ni, macam2 benda dah jadi sampai aku sendiri lost track kat mana aku berhenti. hahahaha Okay lah, aku start fro...
Add a comment...

Post has attachment
Skirt Pant
Skirt Pant
carousell.com
Add a comment...

Post has attachment
Zalia Lace Dress for RM90 https://carousell.com/p/115324775 on #carousell
Zalia Lace Dress
Zalia Lace Dress
carousell.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded