Profile cover photo
Profile photo
Zulasri Ragiman
501 followers -
Life With Blood
Life With Blood

501 followers
About
Posts

Post has attachment
MASUM 2017 TENPIN BOWLING
Add a comment...

Post has attachment
TEAM BOWLING UTHM KE KEJOHANAN MASUM
Bulan lepas Universiti Tun Hussein Onn Malaysia telah menghantar sepasukan atlet untuk mewakili universiti ke Kejohanan MASUM 2017. Kejohanan ini dilakukan setiap tahun dimana terdapat banyak acara sukan yang dipertandingkan. Tahun ni aku terpaksa menjalank...
Add a comment...

Post has attachment
LATIHAN INDUSTRI DI CELCOM TIMUR SABAH
Cuti semester sudah bermula dan ada sesetengah Universiti baru habis exam sebab nak beri laluan untuk sambutan hari raya aidilfitri. Kesian sebenarnya diorang ni sebab kena study disaat orang sedang bergembira dihari raya. Di kesempatan ini, saya ingin meng...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Zul asri Turns 25 ! Happy Birthday To Me
Syukur Alhamdulillah, 28 MEI 2017 masih diberikan kesihatan yang baik dan berkumpul dengan orang-orang yang baik. Terima kasih kepada rakan-rakan yang wish dan mendoakan yang baik-baik buat diri saya ini. Semoga doa kalian semua makbul. Insyaallah Amin. Ter...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
TRIP AIR TERJUN 7 PUTERI GUNUNG LEDANG
Dengan projek yang berlambak, kerja yang tak pandai habis dan macam-macam masalah adalah satu benda yang biasa dihadapi oleh student macam aku ni. Then malam tu ada member ni ajak untuk tenangkan hati, rehatkan minda dan kosongkan fikiran daripada kerja-ker...
Add a comment...

Post has attachment
TRIP KE SAPURA HANGAR
TRIP KE SAPURA HANGAR
ehbloger.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Video Budak Sabah Sila Meninggal Viral
Hi Guys ! Tengah scroll-scroll Instagram, terjumpa pula satu video ni. Bukan main terhibur aku tengok video tu. So dipendekkan cerita, aku pun share la video tu kat twitter, then tau tak apa berlaku? Viral beb ! hahaha Dari pukul 8 malam sampai la sekarang ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded