Profile

Cover photo
Art Ceramics
Works at Art Ceramics
Lives in Tetove
15 followers|8,058 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

In his circles
1 person
Have him in circles
15 people
Mimoza Thaqi's profile photo
Elita Reci's profile photo
Adam Kurnia's profile photo
NETAM-R Tetove's profile photo
Iljaz Halimi's profile photo
Nick Bentley's profile photo
Grupi Muzikor OBJECTIVE's profile photo
Lajmëtari Tetovë's profile photo
hisham abuzgaya's profile photo
People
In his circles
1 person
Have him in circles
15 people
Mimoza Thaqi's profile photo
Elita Reci's profile photo
Adam Kurnia's profile photo
NETAM-R Tetove's profile photo
Iljaz Halimi's profile photo
Nick Bentley's profile photo
Grupi Muzikor OBJECTIVE's profile photo
Lajmëtari Tetovë's profile photo
hisham abuzgaya's profile photo
Work
Employment
  • Art Ceramics
    present
  • Art Ceramics
Basic Information
Gender
Male
Story
Introduction
Art Ceramics ndodhet te udhekryqi i Rruges se Ilindenit dhe Rruges Industriale,
perballe Helges ne Tetove
Kontakt telefonat
+389 44 529 527
+389 70 444 814
art_ceramics@hotmail.com

Art Ceramics merret me tregtimin e pllakave te qeramikes per banjo,kuzhina,shkalle
dhe ambiente te tjera,te shoqeruara bashke me elementet e tjera ndihmese per
montimin e tyre
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Tetove
Previously
Tetove