Profile cover photo
Profile photo
iyliana n.
20 followers -
I'm Librocubicularist
I'm Librocubicularist

20 followers
About
Posts

Post has attachment
Hilangkan Jerawat & Parut Guna Apple Cider & Lemon
Assalamualaikum peeps, Woow, wooww. Dah lama sangatt sangat tak update blog nih. Selalu jaa bukak blog sebab nak tengok comment tapi dah setahun lebih tak hupdatenya ;| So, lagumana nak bagi hilang kan jerawat dan adik adik nyaa. First sekali, cuci muka, th...
Add a comment...

I need to DIET :|
Add a comment...

Post has attachment
REVIEW DAISO
Assalam peeps, Dah lama sangat sangat tak update blog, rasa lama tak membebel kat sini. Salah satu sebab is laptop aku rosak, kalau dah rosak nak update blog pon i iz malass ;| Hari ni nak review produk dari Daiso, ada dua produk je, esok esok aku update la...
Add a comment...

Post has attachment
Bachelor Science BioIndustri
Assalam peeps, I've never told in my blog where I study or what course I take during my study (just don't want my friends there know i have a blog :)  I study in Bintulu, Sarawak taking a Bachelor Science BioIndustry for 4 years, imagine my first time in Sa...
Add a comment...

Post has attachment
What Happen?
Hye assalam peeps, It has been almost 8 months since I had finished my studies in Bintulu. A lot of things happen throughout this time, habis jee study aku happy, sebab dapat blah dari sana hahaha Bila aku kat tempat study aku selalu question diri aku, bi...
Add a comment...

Post has attachment
MENCARI DROPSHIP OR NAK KERJA DARI RUMAH
Assalam peeps, Ni ig dia: boleh lagi melawat :P Lama sangat tak menjenguk, nak tanya ada tak yang berminat nak carik income tanpa kena simpan stok, keluar duit untuk modal and etc etc ? ? ?Terbuka untuk semua orang tak kira laki or perempuan, student or hou...
Add a comment...

Post has attachment
A LITTLE PRINCESS- FRANCES H. BURNETT
Assalam peeps, Ni novel yang aku beli :) Heee, lama nya tak menjenguk dekat sini habis bersawang bersarang bagai. Cheq busy, nak BW semua dah tak sempat dah padahal malas ;| Lama nyaa tak menjenguk blog blog orang lain, bersalah pulak sebab lama sangat ting...
Add a comment...

Post has attachment
NYX SOFT MATTE LIP CREAM REVIEWW
Asalam peeps, Ni la Nyx soft matte : Cannes/Stockholm/Antwerp Yeayy, saya nak buat review pasal nyx soft matte lip cream. Kenai dakkk ?? Pleasee please tolong beli color dia cantik sangat plus the texture sangatt lah best bila nak apply and pakai. Kat bawah...
Add a comment...

Post has attachment
#ROADTOCONVOCATIONDAYS
Asalam peeps, Hye hye, haha, ~ ~ Berkurun lama kurasakan ~ ~ ~ lama nyaaa tak menghupdate segala info sensasi terkini kat sini. Ghinduuuuu. Sensasi la sangat bukn nya update pasai  gosip, pasai diri sendiri jaa pon. Yeayy, sila baca tajuk, aku dah nak convo...
Add a comment...

Post has attachment
PRODUCT REVIEW - BABY KISS ACNE SOAP, IPOW, SEBA MED & WONDER GLOW 360
Assalam peeps, Lama sangat dah tak update entry.  Hari ni nak cita pasal produk yang aku pakai. hehe. Agak stress sebenaqnya sebab, since aku balik campus kulit aku naik banyak sangat pimples.  Serious aku pon tak tau macam mana bole jadi. Within this 2 mon...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded