Profile cover photo
Profile photo
Hanie Nahar
7 followers -
Surirumah adalah kerjaya yang paling mulia dan banyak pahala di sisi Allah.
Surirumah adalah kerjaya yang paling mulia dan banyak pahala di sisi Allah.

7 followers
About
Posts

Post has attachment
AL-FATIHAH...PEMERGIANMU DITANGISI
Arwah Baba tersayang...Abidin Bin Ariffin 5/12/1951 - 24/12/2015

Post has attachment
EARLY MENOPAUSE??
Mmm...sedih! Semalam aku mendapat mesej WeChat dari adik perempuan aku. Kami 3 beradik perempuan ada buat satu group di WeChat untuk bersembang hal2 kami aje. Semalam adik aku ada follow upa ppointment di Ampang Puteri untuk masalah period dia, so sajalah b...
EARLY MENOPAUSE??
EARLY MENOPAUSE??
kisahkeluargakecilku.blogspot.com

Post has attachment
CAMERON HIGHLANDS
Alang2 dah memblog ni, meh aku nak story pasal kisah jalan2 je.  Kali ni nak cerita pasal Cameron Highlands. Ok, mesti dah ramai yang pernah ke sanakan? Aku is dah banyak kali juga ke sana tapi entahlah, tak pernah rasa puas bila ke sana, mesti rasa nak per...
CAMERON HIGHLANDS
CAMERON HIGHLANDS
kisahkeluargakecilku.blogspot.com

Post has attachment
FELDA RESIDENCE HOT SPRING, SG. KLAH, SUNGKAI PERAK
Tu diaaa....tajuk ja dah panjang berjela. Aku saja nak bagi orang senang...kalau orang gugel, senang depa nak dapat info. Felda Residence ni kat mana? Sg. Klah tu kat mana? Sungkai tu kat mana pulak?  Bukan apa, seminggu dua ni aku gigih gugel tempat2 menar...

Post has attachment
KEPUTUSAN FOLLOW UP HOSPITAL
4/8/2014 (Isnin) lepas betul2 after cuti raya, aku dah kena ke hospital untuk follow up. Manusia kat hospital Ya Rabbi! Nak tunggu bayar pendaftaran pun ambik masa 1 jam. Appointment pukul 8.30 pagi. Aku sampai pukul 9 pagi sebab semalam tidur kat rumah mak...
KEPUTUSAN FOLLOW UP HOSPITAL
KEPUTUSAN FOLLOW UP HOSPITAL
kisahkeluargakecilku.blogspot.com

Post has attachment
HADIAH HARIJADI DARI EN. SUAMI
30 June lepas was my birthday! Tahun ni En. Suami tak bawa makan mewah2 sebab dah puasakan tapi dia bagi hadiah dan hadiah dia memang ada dalam wishlist aku :D  Nak tahu dia bagi apa? Tada... | | | | | | | | | | | | Bolehlah aku meng'cake' lepas ni tapi ala...
HADIAH HARIJADI DARI EN. SUAMI
HADIAH HARIJADI DARI EN. SUAMI
kisahkeluargakecilku.blogspot.com

Post has attachment
KEPUTUSAN PEPERIKSAAN PENGGAL PERTAMA AFIF
Syukur Ya Allah!  Gembira aku tengok keputusan yang Afif bawak balik untuk peperiksaan penggal pertama dia tempoh hari. Sebenarnya belajar pun last2 minit dengan dia sebab memo dari cikgu pun dapat beberapa hari sebelum periksa. Nasib baik Afif dah ingat da...
KEPUTUSAN PEPERIKSAAN PENGGAL PERTAMA AFIF
KEPUTUSAN PEPERIKSAAN PENGGAL PERTAMA AFIF
kisahkeluargakecilku.blogspot.com

Post has attachment
MENU BERBUKA KU
1 RAMADHAN    Tortilla Ayam, Mashed Potato & Salad   Nasi Goreng Kerabu, Wantan Goreng / Kukus & Jus Soursoup   Mee Hailam, Cucur Udang & Sirap Limau   Bihun Goreng Singapore, Kuih Getas2 & Air Jagung Koey Teow Goreng, Cucur Labu & Sirap Bandung Semoga semu...
MENU BERBUKA KU
MENU BERBUKA KU
kisahkeluargakecilku.blogspot.com

Post has attachment
SALAM RAMADHAN
Assalamualaikum...  Lamanya tak bersiaran...aduiii, kenapalah makin malas nak update blog ni tah. Tup2 dah masuk bulan Ramadhan pun.  Bersempena bulan Ramadhan ni apa yang istimewa kawan2? Apalagi...makanan lah!!! Juadah berbuka memang meletops boom kebaboo...
SALAM RAMADHAN
SALAM RAMADHAN
kisahkeluargakecilku.blogspot.com

Post has attachment
EH! APASAL RINDU SANGAT NI?
Macam menggedik sangat pula entry kali ni...hihuhihu. Pernah tak korang tiba2 rasa rindu sangat kat suami korang walaupun pagi tadi baru je jumpa. Ha! Aku antara golongan manusia tu. Tak tahulah kenapa hari ni duduk rumah rasa serba tak kena je. Ingat kat e...
EH! APASAL RINDU SANGAT NI?
EH! APASAL RINDU SANGAT NI?
kisahkeluargakecilku.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded