Profile cover photo
Profile photo
Арендатор Клуб
30 followers -
Заедно печелим повече. Присъединете се съм клуба на успелите земеделци
Заедно печелим повече. Присъединете се съм клуба на успелите земеделци

30 followers
About
Posts

Post has attachment
ОЧЕРТАЙТЕ СЕ СЕГА ЗА СУБСИДИИ С ПРИЛОЖЕНИЕТО ЗЕМЕДЕЛСКА КАРТА ( http://club.arendator.bg/bg/ZemedelskaKarta ) на Арендатор Клуб. Не се бавете – срокът вече наближава. Изгответе вярна карта на вашите наети имоти и на обработваните масиви за субсидия.
За онези, които искат да съчетаят очертаването на масиви с реалната работа на полето Арендатор Клуб предлага Агрозадачник (http://club.arendator.bg/bg/agrozadachnik ) - очертавате вашите масиви, планирате и отчитате обработките на земята, подавате и проследявате в реално време.
ИЗГОТВЕТЕ ОЧЕРТАНИЯТА ВЕДНЪЖ – ПОЛЗВАЙТЕ ГИ ВСЕКИ ПЪТ КОГАТО ВИ ПОТРЯБВАТ.
Add a comment...

Post has attachment
Крайният срок за декларациите по чл 69 и 70 от ППЗСПЗЗ наближава. Не губете време – изгответе ги БЪРЗО И БЕЗ ГРЕШКИ с приложението ДОГОВОРИ на Арендатор Клуб http://club.arendator.bg/bg/dogovori .
Ускорете административната работа и подобрете точността при попълване на документите. Въвеждате данните веднъж, ползвате ги за автоматично попълване на всички документи и справки. БЕЗ ГРЕШКИ И ЗАГУБА НА ВРЕМЕ. ОТ ОСЗ НЕ ВИ ВРЪЩАТ ЗА КОРЕКЦИИ.
Add a comment...

Post has attachment
На 1.04.16 се проведе полева демонстрация на навигационните системи на TeeJet и специализираните системи за планиране, подаване, проследяване и отчитане на задачи на Арендатор Клуб. 

Благодарим на нашите любезни домакини за оказаното съдействие и на всички гости, които отделиха от времето си за да ни посетят.

Ако сте ни пропуснали и желаете да организираме подобна презентация и за вас ни се обадете и ще проведем следващото на вашето поле.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-04-04
8 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
ЗАПОЧНЕТЕ ГОДИНАТА С НОВИ ТЕХНОЛОГИИ В ОФИСА
Поръчайте през онлайн магазина на Агропари и вземете с отстъпка приложения на Арендатор Клуб
Вземете сега ПАКЕТА „СТОТИНКА НА ДЕКАР” С 20% НАМАЛЕНИЕ НА НАЧАЛНАТА ТАКСА и водете лесно цялата си документация, очертавайте обработваните масиви и отчитайте извършените обработки. Улеснете работата си, започвайки с попълването на АНКЕТНАТА КАРТА за пререгистрация като земеделски производител.
Ако вече имате програма за водене на документацията предлагаме самостоятелно приложението ЗЕМЕДЕЛСКА С 10% ОТСТЪПКА. С него ще очертаете обработваните масиви и ще улесните работата си при попълването на анкетната карта.
ПРОМОЦИЯТА Е ВАЛИДНА ДО 31.01.16 ПРИ ПОРЪЧКА ПРЕЗ ОНЛАЙН МАГАЗИНА НА АГРОПАРИ http://shop.agropari.com/bg/19-arendator-klub
Можете да намерите повече информация за приложенията и пакетите в онлайн магазина или на http://club.arendator.bg
Add a comment...

Post has attachment
СКОРО АГРОЗАДАЧНИК ЩЕ ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПОДАВА ЗАДАЧИ ДИРЕКТНО КЪМ НАВИГАЦИОННАТА СИСТЕМА НА ВАШИЯ ТРАКТОР. 

Очаквайте скоро новата функционалност на Агрозадчник. С нея онези от вас, които вече имат поставени навигационни системи в машините си ще могат да подават задачи директно към наличните навигации. С това начините за подаване на задачи ще станат три, а вече направената инвестиция за навигация няма да се окаже напразна. Можете да видите кои са другите два начина за предаване на задачите на http://club.arendator.bg/newsite/bg/agrozadachnik 
Агрозадачник
Агрозадачник
club.arendator.bg
Add a comment...

Post has attachment
ПОДАРЕТЕ НА БИЗНЕСА СИ ПОДАРЪК С НОВИТЕ ПАКЕТНИ ЦЕНИ ОТ МАГАЗИНА НА АГРОПАРИ.
За онези, които са непрекъснато в движение http://shop.agropari.com предлага коледни пакети от таблет с мобилно приложение за намиране на имоти и ПОДАРЪК включен интернет.

ОТ ВСЯКА ПРОДАЖБА HTTP://SHOP.AGROPARI.COM ЩЕ ОТДЕЛИ 10 ЛЕВА ЗА ДА ПОМОГНЕ НА ДЕЦА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ 

* Таблет Asus ZenPad Z300C + Намери Имот - Неограничен за цяла година с включен интернет 
* Таблет Asus MemoPad ME572C + Намери Имот - Неограничен за 6 месеца с включен интернет 
* Таблет Acer Iconia B1 760HD + Намери Имот - Неограничен за 6 месеца с включен интернет
Сега можете да вземете лаптоп в пакет със специализиран софтуер и ПОДАРЪК едногодишен КОМПЛЕКСЕН АБОНАМЕНТ за нови версии и обучение. 
* Лаптоп Asus F555LB – DM021H + Арендатор-БГ Професионал + правно-информационна система Сиела Норми 
* Лаптоп Toshiba Satellite Pro R50-B-14P + Арендатор-БГ Професионал
* Лаптоп Toshiba Satellite C40-C-10Q + Арендатор БГ Стандарт 
ВЗЕМЕТЕ ГИ СЕГА ОТ http://shop.agropari.com И СПЕСТЕТЕ 196 лв.
Побързайте и вземете своя подарък сега! Количествата са ограничени.
Промоцията е валидна до 21.12.15
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Станете наш домакин и получете безплатни абонаменти за приложения на Арендатор Клуб http://club.arendator.bg/prezentacia-arendator-club-softuer…. Пишете ни и се запишете за нашите демонстрации. Всеки земеделски производител, който желае презентация на приложенията ни може да стане наш домакин. От вас се иска само да ни се обадите на телефон 082 834 189 или да ни пишете и да позволите да проведем демонстрация на нашите приложения и на навигационните устройства, които предлагаме на ваш терен на полето. Можете да поканите всички ваши колеги, които ще проявят интерес към предлаганите решения.
Add a comment...

Post has attachment
Намери Имот http://club.arendator.bg/NameriImot – приложение за ЗЕМЕДЕЛЦИ, полезно и за БРОКЕРИ И АГЕНЦИИ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ. Улеснете работата си като ползвате на МОБИЛНИЯ СИ ТЕЛЕФОН приложение, с което виждате границите, общата и обработваемата площ на имота, сателитната снимка ви показва какъв е терена. Веднага разбирате какъв имот ви предлагат или вие оферирате на клиентите си. Цените на приложението започват от 3 лв на месец на вашия ТЕЛЕФОН.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Очертайте се сега за Директните плащания с помощта на Агрозадачник или на Земеделска Карта. Сега и двете приложения имат нова опция, спестяваща време и усилия – очертаване в реални граници. Вече не се налага земеделските производители, които обработват наетите земи в границите по договори, да очертават всеки имот като масив. С помощта на опцията „очертаване в реални граници“ можете да използвате информацията за въведените договори и да изготвите за секунди своите shp файлове без грешки. Вземете своята демо версия от http://club.arendator.bg/ZemedelskaKarta
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded