Profile cover photo
Profile photo
MAWAR BERDURI
107 followers -
AKU TETAP AKU DULU, KINI DAN SELAMANYER
AKU TETAP AKU DULU, KINI DAN SELAMANYER

107 followers
About
Posts

Post has attachment
ANAK ABAH
  Inilah anak abah katanya. Bilamana ibu bz atau buat2 bz abah akan ambil alih untuk tidokan Adam. Lena Adam di dada abah.  Tak lenguh ke sayang?
ANAK ABAH
ANAK ABAH
cmycorner.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SEPETANG DI ONE CITY SKYPARK
Bila sesekali keluar santai bersama anak2 n bapak anak2. Takdelah berjalan jauh2 sangat. Dekat ajer ngan rumah aku, janji masa bersama ngan femly tu terisi dgn berkualiti. Lihat ajer reaksi anak2, nampak keceriaan mereka. lihat saje si sulong dan si bongsu ...
SEPETANG DI ONE CITY SKYPARK
SEPETANG DI ONE CITY SKYPARK
cmycorner.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
NUTELLA BROWNIES
First time buat brownies ni. Padanlah ngan rupa kejadiannya kan.Tak seberapa cantik. Tp aku tak putus asa. Akan diperbaiki dari masa ke semasa. Buatnya pun tidaklah ambil masa yang lama sangat. Sambil santai2 ngan anak2 siaplah benda alah ni...
NUTELLA BROWNIES
NUTELLA BROWNIES
cmycorner.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
CHESSKUT
Asalnyer en asben sajer2 bawa sebekas chesskut ke opisnyer. Sajer nak menjamu kekawan katanyer.. Alih2 sebelah petang tu opismate asben whatsapp n tanya boleh order tak? Jawapan aku. Boleh ajer n nak berapa bekas. Chit chat chit chat... Dapat order 13 bekas...
CHESSKUT
CHESSKUT
cmycorner.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SAMBAL HITAM PAHANG
Taraaaa... 1 lagi produk dari saya. SAMBAL HITAM PAHANG . Tak perlu citer panjang-panjang pasal sambal ni. Pasal rasa dan kenikmatan sambal ni, memang TERBAEKKK. saya boleh jamin sapa yang rasa pasti akan ulang order.  Sebekas RM10 berat bersih 160 +- gram ...
SAMBAL HITAM PAHANG
SAMBAL HITAM PAHANG
cmycorner.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
CHESKUT LAGI
CHESKUT LAGI
cmycorner.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
SAMBAL HITAM PAHANG
SAMBAL HITAM PAHANG
cmycorner.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
SAMBAL HITAM PAHANG
Taraaaa... 1 lagi produk dari saya. SAMBAL HITAM PAHANG . Tak perlu citer panjang-panjang pasal sambal ni. Pasal rasa dan kenikmatan sambal ni, memang TERBAEKKK. saya boleh jamin sapa yang rasa pasti akan ulang order.  Sebekas RM10 berat bersih 180 +- gram ...
SAMBAL HITAM PAHANG
SAMBAL HITAM PAHANG
cmycorner.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
KEK PISANG COKLAT RICE
Dalam pada kepenatan siang tadi menemani anak bujang masuk pertandingan mewarna, balik rumah sempat lagi ibu membaking kek pisang ni. Alaaa.. bukannyer susah mana pun kan. Nak tak nak ajer dan rajin atau tak ajer. Semua bahan dah ada kat rumah tinggal cari ...
KEK PISANG COKLAT RICE
KEK PISANG COKLAT RICE
cmycorner.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
MAWAR BERDURI commented on a post on Blogger.
Apa fungsi daun oregano tu
Spaghetti yang sedap
Spaghetti yang sedap
jendeladapursurianti.blogspot.my
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded