Profile cover photo
Profile photo
Navisoft Hungary kft-weboldal készítés,webáruház készítés, keresőoptimalizálás
10 followers
10 followers
About
Posts

Post has attachment
Egy weboldal elkészítés nagyban befolyásolja azt, hogy a munka végeztével milyen sikere lesz a weboldalunknak.

Szakértő csapatunk a weboldal készítés folyamata alatt folyamatos kapcsolatot tart az ügyféllel, hogy a munka végeztével az ügyfél azt kapja amit elképzelt.

Ha Ön is egy megbízható csapatra szeretné bízni cége weboldalának elkészítését, akkor keressen meg elérhetőségeinken még ma!

https://webnavi.hu/weboldal-keszites
Add a comment...

Post has attachment
A főoldalon – hacsak nem itt akarjuk elvégezni az értékesítési munka oroszlánrészét – mindenképpen csak alapinformációkat érdemes felsorakoztatni, például a cég rövid bemutatását, aminek természetesen figyelemfelkeltőnek és informatívnak kell lennie és választ kell arra adnia, hogy miért érdemes az Önök cégét választanuk az érdeklődőnek.

#weboldalkészítés #keresőoptimalizálás #webáruházkészítés

http://webnavi.hu/blog/ii-resz-milyen-alap-funkciok-szuksegesek-egy-vallalkozas-weboldalara
Add a comment...

Post has attachment
Napjainkban, amikor az Internet világát éljük, elengedhetetlen, hogy a cégek megjelenjenek a világhálón. Sokan úgy kezelik ezt a témát, hogy aki nem található meg a virtuális térben, az nem is létezik, komolytalan vállalkozásnak minősítik.


http://webnavi.hu/blog/milyen-alap-funkciok-szuksegesek-egy-vallalkozas-weboldalara
Add a comment...

Post has attachment
A keresőoptimalizálás titkát már sokan, sokféleképpen leplezték le, szinte minden szakértő másban véli felfedezni. A vélemények között itt is megtalálhatók a végletek, de ha őszinték akarunk lenni, a valóságban soha nincsenek egyértelmű, fekete-fehér helyzetek. Általában a végletek között félúton találjuk az egyensúlyt, és most is arrafelé érdemes keresgélni.

http://webnavi.hu/blog/a-keresooptimalizalas-alfaja-es-omegaja--1-resz
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Ez a 3 másodperces weboldalsebesség-érték egy kis félelemre adhat okot, tekintve, hogy most egy átlagos weboldal mintegy 19 másodpercig töltődik 3G hálózaton, de 4G-n is 14 szekundumig tart a megjelenése. A weboldalak 77 százalékának egyébként 10 másodpercnél hosszabb időt vesz igénybe a betöltődése. És ezek csak a főoldalak. Az aloldalak több mint fele olyan gyorsan jelennek meg a felhasználók kijelzőjén.

http://webnavi.hu/blog/weboldal-sebesseg--3-resz
Add a comment...

Post has attachment
A sebesség a weboldalak tekintetében mindig is fontos összetevő volt, azonban ahogy telik-múlik az idő, úgy lesznek egyre súlyosabbak a követelmények. A Webdesigner Depot szerint 2011-ben egy 5 másodperces betöltési idővel még a világháló 25 százalékánál gyorsabbak voltunk, 2,9 másodperccel pedig az felénél. Mára azonban már sokkal gyorsabban kell működnie egy weboldalnak.

http://webnavi.hu/blog/weboldal-sebesseg--2-resz
Add a comment...

Post has attachment
A weblap sebesség rendkívül fontos dolog a felhasználói élmény és így a konverziók, vagyis a bevételeid szempontjából. Az emberek főleg a gyors weboldalakat preferálják. Amikor villámgyorsan elérik az általuk keresett tartalmat. A gyorsaság jó a felhasználói élmény nézőpontjából, de jó a keresőoptimalizálás miatt is. Jó tudni, hogy miért okoz gondot a lassúság, mennyi pénzt buksz ezzel, és arra is adunk javaslatot, hogyan tudsz javítani – objektív és szubjektív módon – a weboldalad gyorsaságán.

http://webnavi.hu/blog/weboldal-sebesseg--1-resz
Add a comment...

Post has attachment
Ahogy a marketinges szakkifejezések többsége egyre inkább egyértelmű lesz az átlagvállalkozó számára is, úgy egyszerűsödik le a kommunikáció. Ám még mindig előfordul, hogy egyes fogalmak nem teljesen tiszták, így például sokan hajlamosak összekeverni a keresőmarketinget a keresőoptimalizálással. Ezt elkerülendő most igyekszünk röviden elmagyarázni ezen fogalmak jelentését.


http://webnavi.hu/blog/mi-a-keresomarketing-fogalma
Add a comment...

Post has attachment
Napjainkban rengeteg keresőmarketing ügynökség közül válogathatunk, ha úgy döntünk, hogy igénybe vesszük a szolgáltatásaikat. De melyek is ezek a szolgáltatások? Most ezek közül kettőt válogattunk ki, de persze vannak ügynökségek, mely tevékenységi köre még szélesebb.

http://webnavi.hu/blog/mire-jo-egy-keresomarketing-ugynokseg
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded