Profile cover photo
Profile photo
fini zaini
69 followers -
Simple & Ordinary person
Simple & Ordinary person

69 followers
About
Posts

Post has attachment
Hari Kecemerlangan & Kesenian 2017 Tadika Taska Delima Ilmu
Assalamualaikum.. Lama sangat tak update blog ni. Walau tidak sekerap dulu insyallah update juga untuk moment penting. Pejam celik dah nak habis sessi persekolah 2017. Semalam berlangsung event tadika taska si Abdul Fattah. Oleh sebab bertembung dengan hari...

Post has attachment
My Post Go To Viral
Assalamualaikum.. Lama sangat tak update blog kan? Kalau update pun semata sebab tarikh-tarikh penting sahaja. Dah kenapalah bila zaman FB ni kurang sangat memblog. Apa pun today nak update sebab mungkin sebagai sejarah diri. My post go to viral! Sangat tak...

Post has attachment
Abdul Fattah sudah 4 tahun...
Assalamualaikum... Hari ini bertarikh 5/9/2017 maka genaplah si bongsu Abdul Fattah berumur 4 tahun. Terasa sebak pulak. Sebak atas kesyukuran yang Allah limpahkan atas kurniaanNya memberi kami pinjaman unutk memikul amanah. Apa pun setiap nafas tiada henti...

Post has attachment
Alhamdulilah... Terima Kasih Ya Allah
Assalamualaikum... Tiada apa yang mampu ku ucapkan hanya syukur Alhamdulillah pada mu Ya Allah yang Maha Esa atas pemberian segala nikmat kepada hamba Mu ini yang tidak terhitung banyaknya...

Post has attachment
Program Perkhemahan 2017
Assalamualaikum... Nabihah & Wafiq join program perkhemahan anjuran bekas sekolah tadika diorang dulu. Ohh my, pengetua ni memang super duper baik. Budak-budak ni dah habis lama meninggalkan dunia tadika but she still invite them. Terharu sangat. Anak-anak ...

Post has attachment
Ucapan Terindah Di Hari Ibu 2017
Assalamualaikum... Hari Ibu tahun ini jatuh pada 14/05/2017 (Ahad). Belum Tiba hari ahad dah dapat ucapan dari anak hari ini. Berbunga sangat rasa di hati.. Bagi ucapan ke tak bagi, yang pasti hari-hari adalah hari ibu. Sebab hari-hari pun teringan kat mak ...

Post has attachment
Hari Gembira Abdul Wafiq :)
Assalamualaikum... Makin kurang sangat post kt blog ni. Apa pun tetap meneruskan update walaupun tak lah sekerap dulu. Posting yang agak lambat, sepatutnya pada bulan 4, dah masuk bulan 5 baru update. 27/04/2017 hari gembira Abdul Wafiq di alam persekolahan...

Post has attachment
Afiah Nabihah sudah 10 tahun...
Assalamualaikum... Hari ini genap sudah usia kamu wahai anakku Afiah Nabihah. Tiada apa yang dapat digambarkan dengan kata-kata selain hanya rasa syukur memiliki mu wahai kakak. Doa untukmu semestinya tidak pernak putus.. Abah, Mama, Wafiq & Fattah SAYANG k...

Post has attachment
Getaway 2017 ~ Jakarta... Kami kembali lagi!!!!
Assalamualaikum... Ya Allah, makin bersawangnya blog nih. Rasanya kalau tak disebabkan getaway ke Jakarta ni mau tak update jugak nih. Ni sebagai ingatan masa hadapan betapa tiap tahunnya aku gi "balik kampung" ke sana pada 5-6/4/2017. Maka ku gagahkan juga...

Post has attachment
Bermulanya Sessi Persekolahan 2017
Assalamualaikum.. Selamat Tahun Baru 2017 semua... Lamabt sangat wish dan agak slow update di blog sekarang ni kan. Insyallah, masih update cuma agak lompong-lompong lah kan.. Sessi persekolahan 2017 sudah pun bermula hari selasa, 3/1/2017 aritu.. Maka bert...
Wait while more posts are being loaded