Profile cover photo
Profile photo
Nur Nadhira
About
Nur's posts

Post has attachment
Boleh ke aku jatuh cinta lagi ?
Assalamulaikum ... Apa khabar semua ? Sihat ? Alhamdulillah Ira sihat je . So sekarang mesti korang pelik dengan tajuk post Ira yg baru ni kan . Haa sebernanya sekarang Ira ada crush baru tau . Nak tau sape name dia ? Tak nak lah bagi tau name dia . Malu ko...

Post has attachment

Post has attachment
Hanya Dia Suamiku- Bab 26
“Abang.. Bangun, dah pukul berapa dah
ni. Fea janji dengan Nadia pukul 10.30 pagi. Ni dah pukul 9.15 pagi dah.”
Ujarku sambil mengejut suamiku untuk bangun dari tidurnya yang terlebih nyenyak
itu. “Kejap lah sayang.. Abang penat lah.” Getus Amir menggeliat....

Post has attachment
Hanya Dia Suamiku- Bab 25
“Sayang... Bangun, dah Subuh dah ni.”
Kata Amir sambil menggoyangkan tubuhku. “Kita jemaah sama-sama” Ujar Amir. “Kejap lah bang..” Aku terus bangun dan
menggeliat pergi ke bilik air. Usai mandi wajib, aku terus berwuduk. “Fea,
kenapa lama sangat tu..” Laun...

Post has attachment
Cinta Sofea- Bab 24
“Beb, kau apa cerita sekarang?” Soal
Sarah kepada Melissa. “Aku macam ni jelah.. Masih mengharapkan cinta dia.” Ujar
Melissa. “Tulah kau.. Aku nak kenalkan kau dengan member-member aku, kau tak
nak.  Diaorang lagi handsome tau!” Kata Sarah. “Ni bukan masala...

Post has attachment
Welcome 2014 !
Assalamualaikum guys... Welcome 2014 ! Ira harap tahun depan lebih baik dari tahun ni. Insyaallah tahun depan Ira dah nekad nak berubah ke arah kebaikan. Bukan apa. Ira cuma nak banggakan family Ira je. Ira dah tanam azam nak belajar bersungguh-sungguh. Seb...

Post has attachment
Cinta Sofea- Bab 23
Tiga
bulan kemudian... “Morning Sofea...” Tegur Shahrul. “Morning
Shahrul.. Dah lama rasanya saya tak jumpa awak kan.” Balasku. Aku terus
mengatur langkah ke pantry untuk membuat kopi. “Eh nak pergi mana tu? Saya
belum habis cakap lagi.” Getus Shahrul. “Say...

Post has attachment
Cinta Sofea- Bab 22
“Ada apa Puan Aina datang ke rumah saya
ni..” Soal Datin Aisyah. “Macam ni Datin.. Saya merayu sangat kat Datin supaya
terima anak saya, Melissa sebagai menantu Datin.” Ujar Puan Aina. “Apa awak cakap? Awak kan dah tau anak
saya sudah berkahwin dengan pilih...

Post has attachment
N3 Beauty Care by Azuerra
Assalamualaikum guys.. Now, Ira nak promote tentang salah satu produk kecantikkan yang tengah popular sekarang ni. Produk ni diurus oleh Mak lang Ira a.k.a Azuerra. Dia just advisor aje. Nama produk ni, N3 Beauty Care. Mesti korang pernah dengar kan? Hehe :...

Post has attachment
Cinta Sofea- Bab 21
A ku
memandang wajah tiga orang penculik itu. Tiga-tiga sedang nyenyak tidur. Aku
cuba cari jalan keluar. Tapi.. Macam mana dengan keadaan aku yang terikat ini?
Aku cuba membuka tali ikatan. “Yes terbuka jugak!” Selepas itu, aku cuba
membuka ikatan di badan...
Wait while more posts are being loaded