Profile cover photo
Profile photo
piqa ady
180 followers
180 followers
About
piqa's posts

Post has attachment
Happy Tua !
Terima kasih pakcik google Susah je buatkan kek untuk aku  Happy birthday untuk aku !  Ngeeee Terasa dah tua . Takde yang bermakna selain doa kalian semua . Terima kasih semua  . ^_^ jam 3 petang . lahirlah aku . anak pertama mak dan ayahku . terima kasih m...

Post has attachment
Minggu Orentasi Berakhir Bila..
seminggu berakhir bila mesin dah balik umah . mau taknye . dulu mase jaman budak budak cekolah kat asrama leh la rajin dan penjimatan duit maka terpaksa lah hari hari basuh baju dengan hati kentalnye .  tapi kini tak lagi . dok umah ade mesin basuh tak guna...

Post has attachment

Post has attachment
Kesabaran yang Tragis
kemahin haa kau tajuk . teruji dengan duit . sape tak teruji . tengok duit kepal kepal depan mata takkan tak nak amek sehelai pon kan . haaa . iman tak beriman je kalau keje berkaitan dengan duit duit ni .  kalau tak mane datang nye kes kes orang orang bank...

Post has attachment
Sarapan Gong Xi Fa Cai
baru lah feel gong xi fa cai kan  haaaa cuba la lepas ni limau cicah belacan pulak

Post has attachment
Menyetim
pergh tajuk menyetim ha ape korang pikir nampak buruk kan tapi khasiat dia tak usah citer la kalah beruang makan salmon hari2 tu hem . oke jap lagi nak gi jalan2 celoteh korang tu lama dah kan tak menyinggah jahanam betul aku ni  hahaha

Post has attachment

Post has attachment
Aku Masih Hidup
Ya Aku masih hidup Alhamdulillah Tak pegi mane pon Sibuk hal dunia je Oke Nati jupe lagi  Nah flying kissss ! Muahxxxxzzzzz  

Post has attachment
Dua Satu Kosong
Dua satu kosong Apa yang dua Ape yang satu Ape yang kosong Ke semua kosong Atau semua tu tajuk semata mata Haih Due ratos sepoloh hengget Ringgit malaysia Habis lenyap terbang melayang Macam tu je Kalau orang kate sekelip mata je duit habis Haaa yang ni aku...

Post has attachment
Mengantok Gile !
Huarghhh Menguap sambil tutup dengan kaki Huuu Buruk punye perangai Hek Ngantok gile ! Malam semalam tak leh tido Dah pukul 4 pagi lebih pon mata dipaksa Siap gam lagi guna gam gajah Pon payah Siang tadi kot kot la leh tido kan Baca la blog blog ilmu yang s...
Wait while more posts are being loaded