Profile cover photo
Profile photo
576 KByte
139 followers -
Az 576 KByte bolthálózat és magazin hivatalos Google+ oldala
Az 576 KByte bolthálózat és magazin hivatalos Google+ oldala

139 followers
About
Posts

Post has attachment
Az 576 KByte szeretne mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánni: köszönjük, hogy az idei évet is velünk töltöttétek, részei voltak az egyre gyarapodó, egyre aktívabb közösségnek. Reméljük, hogy a továbbiakban is minket választotok, ha játék vagy konzolvásárlásról, hírekről, a videojáték világ legfrissebb játékait bemutató előzetesekről és tesztekről van szó!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Maga alá temetett az idei játékzuhatag? Nem volt elég időd elolvasni minden tesztet? Még vacilálsz, mit vásárolj az ünnepekre? Akkor segítünk! Könnyen átlátható, ABC sorrendbe szedett listával gyűjtöttük ki 2011 összes tesztjét, legyen szó PC-ről, PS3-ról, X360-ról, Wii-ről, DS-ről vagy 3DS-ről. Böngéssz, olvass és lájkolj: zárd a mi cikkeinkkel az évet!

http://bit.ly/ucK15U
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vissza Karkandba: Négy klasszikus térképpel és 10 új fegyverrel érkezett meg az első Battlefield 3 DLC. Teszteltük a Back to Karkandot, amely új szintre helyezi az intenzív csaták fogalmát!

http://bit.ly/twPbys
Add a comment...

Post has attachment
Jó kis olvasnivalót keresel a télire? Lemaradtál esetleg az 576 KByte előzetesiről, tesztjeiről? Akkor van egy jó hírünk, hiszen már nem csak iPaden, de iPhone-on is elérhető a hivatalos 576 KByte applikáció! Olvasd el magazinunk legelső számát 1990-ből, vagy lapozd át a legújabb játékok tesztjeit és 2012-es programok előzeteseit tartalmazó új digitális magazinjainkat. Az applikációval ezen felül vásárolhatsz webshopunkban, valamint olvasgathatod weboldalunk játékhíreit. Irány az Appstore!

http://itunes.apple.com/hu/app/576-kbyte/id475380036?mt=8
Add a comment...

Post has attachment
A Locustok elleni háború a harmadik részben ugyan véget ért, de a Gears of War saga tovább folytatódik! Az első nagyobb lélegzetvételű Gears of War 3 DLC egyenesen a múltba, a háború kezdeteihez visz vissza, Marcus és a csapat többi tagja nélkül mesélve el a maga történetét. Teszteltük a Raam's Shadowot!

http://bit.ly/uLuBFh
Add a comment...

Post has attachment
Fanyar humorral, mérhetetlen mennyiségű vérrel és nagy repertoárból táplálkozó ellenfélkínálattal zárt le egy korszakot annak idején a Blood II. A Monolith legendás játékra emlékezünk, amely nemhogy nem félt az erőszak ábrázolásától, de egyenesen kultuszt csinált belőle!

http://bit.ly/sy24Ba
Add a comment...

Post has attachment
Nem az oroszok vagy az arab terroristák, hanem maguk az amerikaiak fenyegetik a világot: elmerültünk a 2013-ban érkező új Rainbow Six világában, hogy megtudjuk, a Ubisoft milyen ötletekkel és újításokkal igyekszik feltámasztani a sorozatot!

http://bit.ly/t5duN1
Add a comment...

Post has attachment
Az Elder Scrolls sorozat, a Spawn világ és a legjobb D&D könyvek szerzőjével a fedélzeten keresi helyét jövőre a szerepjátékok palettáján a Kingdoms of Amalur: Reckoning. Megnéztük, milyen kalandok várhatóak a februárban érkező királyságban!

http://bit.ly/uieFaa
Add a comment...

Post has attachment
Raccoon Cityben csak a baj van: a jövőre, nem Japánból, hanem nyugatról érkező Resident Evil: Operation Raccoon City az első rész helyszínére tér vissza, hogy más szemszögből, több helyen megváltoztatva mutassa be a kultikus sorozat első nagyobb fejezetét! Megnéztük, mi várható a szériát az akcióközpontú végéről megfogó új Resident Evil.

http://bit.ly/utazdt
Add a comment...

Post has attachment
Serious Sam visszatért, hogy ismét rendet tegyen változatos ellenfeleinek sorában! Teszteltük a harmadik részt, amiben a horvátok megint az intenzív akciót, az őrült ötleteket és az erős látványt kombinálták!

http://bit.ly/s5qraZ
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded