Profile cover photo
Profile photo
Diari Si Froggie
1,621 followers -
Bukan Sekadar Melompat
Bukan Sekadar Melompat

1,621 followers
About
Posts

Post has attachment
Kad Raya Blogger
Alhamdulillah akhirnya tergerak jugak hati nie nak update blog, mood semangat nak update pun datang, tak boleh biar terus cepat-cepat log in blog. hehe.  Apa khabar semua? Selamat Berpuasa!! masih belum terlambat lagi kan nak ucap? walaupun hakikatnya lagi ...
Add a comment...

Post has attachment
I MISS YOU
Rindu gila dengan blog, kawan-kawan blogger dan dunia blogger yang sedihnya domain.com froggie dah di deleted  padan muka lah kan? siapa suruh tak ambik port Apa-apa pun thanks banyak-banyak dekat kazen sebab tolong aida dapatkan semula url blogspot, kembal...
Add a comment...

Post has attachment
Kembali Lagi dan Hilang Semula
Aida dah lama tak berceloteh kat sini, rindu korang semua.. kalau sekali tinggal blog jenuh nak kembali aktif macam dulu. Korang apa khabar? walaupun nampak Aida macam senyap tak update blog tak komen blog korang tapi sebenarnya tak lah sesenyap tu, Aida ba...
Add a comment...

Post has attachment
Misteri Apartment Tinggal Riviera II Cheras
Mood : Sedang mengagahkan diri mengupdate blog  Motif : tetiba terasa rindu pada kawan-kawan blogger  ♥ Majoriti pembaca blog aida adalah peminat kisah-kisah misteri, selama aida tak update nie pun traffic kisah misteri maintain tinggi. Disebabkan gitu lah ...
Add a comment...

Post has attachment
Misteri Apartment Tinggal Riviera II Cheras
Mood : Sedang mengagahkan diri mengupdate blog  Motif : tetiba terasa rindu pada kawan-kawan blogger  ♥ Majoriti pembaca blog aida adalah peminat kisah-kisah misteri, selama aida tak update nie pun traffic kisah misteri maintain tinggi. Disebabkan gitu lah ...
Add a comment...

Post has attachment
Kesimpulan, Rumusan dan Sebab
Lama sudah menyepi.. sekejap timbul sekejap tenggelam memang boleh jadi moto tetap blog dah rasanya. hehe.  Apa khabar korang semua? harap-harap sihat hendaknya. Blog korang pun lama Aida tak jenguk, bukan apa dulu kerja swasta komputer sorang satu, kompute...
Add a comment...

Post has attachment
Edit dan Design Blog
Lama tak update blog.. Sibuk menyelesaikan tugas-tugas yang tergendala, lagi-lagi bab edit dan design blog. Sian depa yang tempah, semangat nak edit dan design blog memasing aida pulak lambat buat. Nie dok pulun buat lah nie. sabar ea yang tempah tu. InsyaA...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Tahniah dan selamat pengantin baru buat Abe.. semoga kekal until Jannah dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah.. tudia Mk ada dimana2.. :) sedap kot umbut kelapa masak apa pun sedap.  Comel2 je gambar korang nie.. 
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded