Profile cover photo
Profile photo
Syafiqah Rosli
11 followers
11 followers
About
Posts

Post has attachment
Engkau Cinderella Aku! : BAB 8
BAB 8 Bangunan 20
tingkat di hadapannya dipandang dari bawah sehingga ke atas . Ni baru bangunan
kondominium 20 tingkat , belum lagi KLCC yang ada 83 tingkat tu . 83? Betullah
kot . Nasib baiklah ada
lif telah tercipta . Kalau tak , orang yang obesity pun b...
Miss Humming Bird
Miss Humming Bird
citeridopku.blogspot.com

Post has attachment
Semua tahu Lombok merupakan antara destinasi pelancongan yang semakin lama semakin menarik minat ramai pelancong. Sesiapa yang merancang mahu ke Lombok, perkongsian ni mungkin dapat membantu anda.
Miss Humming Bird
Miss Humming Bird
citeridopku.blogspot.my

Post has attachment
Itinerary Lombok-Bali-Lombok : 1st Day
Hai semua. Seperti yang dijanjikan, Pyka akan ceritakan dengan lebih detail perjalanan Pyka dari Malaysia ke Lombok ke Bali ke Lombok semula. Jadi untuk hari pertama, flight dari Malaysia pada pukul 2.35 petang. Asalnya tiket pukul 12.35, delay dua jam. Per...
Miss Humming Bird
Miss Humming Bird
citeridopku.blogspot.com

Post has attachment
Itinerary Lombok-Bali-Lombok 6 hari 5 malam : Budget Summary & Itinerary
Hai semua. Allahu, lamanya Pyka tak update blog. Boleh nampak dah sawang labah-labah dekat penjuru blog ni (gurau gurau). So hari ni, Pyka nak share perjalanan Pyka ke Lombok baru baru ni.          Pyka ke Lombok pada 14 Ogos sampai 19 Ogos 2017. Ini memang...
Miss Humming Bird
Miss Humming Bird
citeridopku.blogspot.com

Post has attachment
Projek Atkins SR : Day 30
Hai dear readers, lamanya Pyka tak update blog. Almaklumlah dah start ada kelas, busy sokmo. Ni pun sekarang tengah cuti semester, 2 minggu je lah. Nak buat macam mana, nak jadi doktor kan masa memang banyak habis dekat uni je lah, ye tak? Sedar tak sedar d...
Miss Humming Bird
Miss Humming Bird
citeridopku.blogspot.my

Post has attachment
Engkau Cinderella Aku! : BAB 7
BAB 7             Suhaila tersengguk-sengguk menahan
kantuk . Penat juga menjadi raja sehari ni . Dari pagi sampai ke malam kerjanya
senyum je . Semua orang nak tangkap gambar macam aku ni artis . Ya , akhirnya
hanya dengan sekali lafaz Suhaila telah sah me...
Miss Humming Bird
Miss Humming Bird
citeridopku.blogspot.my

Post has attachment
Free iTunes Codes
Free iTunes Codes
getitunescodes.com

Post has attachment
Jubah Murah Pilihan Semua!!!
Hai guyss, Dah lama rasanya tak update blog ni. Nasib baik ingat lagi link blog ni. Hehe. So, harini Pyka berhasrat untuk share something dengan korang semua.        Korang perasan tak tentang evolusi fesyen masa kini (ececeh bahasa baku)? Untuk peminat fes...
Miss Humming Bird
Miss Humming Bird
citeridopku.blogspot.my

Post has attachment
Interview Medic USM 2016
Hai semua.... Kenapa Pyka tiba2 nak buat post pasal benda ni? Sebab Pyka rasa tak ada lagi yang buat pasal interview perubatan di USM yang latest punya. Tak tahulah kalau tahun depan cara nya berubah, tapi ini yang latest. Korang semua tahu kan, semua unive...
Miss Humming Bird
Miss Humming Bird
citeridopku.blogspot.my

Post has attachment
12 Amazing Days...
Hai... Lama jugak eh Pyka tak update dekat blog ni. Yelah, since sekarang Pyka tengah cuti sebelum sambung belajar dekat USM lagi beberapa bulan, Pyka berhasrat untuk kembali aktif menaip dalam blog ni. Untuk pengetahuan korang, alhamdulillah pada 28/5/2016...
Miss Humming Bird
Miss Humming Bird
citeridopku.blogspot.my
Wait while more posts are being loaded