Profile cover photo
Profile photo
Reclameland
33 followers -
Professioneel drukwerk voor al uw zakelijke uitingen
Professioneel drukwerk voor al uw zakelijke uitingen

33 followers
About
Reclameland's posts

Post has attachment
VACATURE | Heb jij ervaring met Bing, Google AdWords, Analytics en Shopping en een sterk strategisch en cijfermatig inzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou! ➜ https://goo.gl/JKiGyB 
Photo

Post has attachment
Bureau onderleggers zijn sterke reclamedragers. Gemiddeld zitten we namelijk bijna 6 uur per dag achter een bureau. Zo is er elke dag opnieuw dus aandacht voor jouw merk en boodschap. Heb je altijd al willen weten hoe bureau onderleggers worden gemaakt? Ivan vertelt!

Post has attachment
Jij bent hard nodig bij ons! Want wij, 75 leuke collega's, staan om jou te springen. Dus kun jij goed drukken of ben je een commerciële tijger die inbound wil bellen? Vul het sollicitatieformulier in op www.reclameland.nl/vacatures!
Photo

Post has attachment
Ken je 'm nog? Dat fantasierijke hondje uit de strips van Charlie Brown? We hebben het natuurlijk over Snoopy! Speciaal voor de bezoekers van de Xenos komt Snoopy van z'n rode hondenhok af voor een meet and greet! Ren jij ook meteen naar de winkel?

Klant: Xenos B.V. 
Drukwerk: Posters en flyers
Photo

Post has attachment
Sta je binnenkort op een beurs? Dan mag een rollup banner natuurlijk niet ontbreken. Bijvoorbeeld met je logo of productaanbieding. Maar voordat de rollup banner in jouw stand staat, gaat hier heel wat aan vooraf. Want hoe wordt een rollup banner eigenlijk gemaakt? Oscar vertelt!

Post has attachment
PERSBERICHT

Nieuwste Komori drukpers

Online drukkerij Reclameland, met als enige in Nederland een geheel eigen productielocatie, heeft de nieuwste pers van Komori, de Lithrone G840P H-UV, aangeschaft. Dit is de meest uitgebreide drukpers met onder meer snelle plaatwissel en H-UV drukwerktechniek dat ervoor zorgt dat de inkt meteen droog is. Hiermee is een investering gedaan van meer dan twee miljoen euro.

Lees meer -> https://www.reclameland.nl/blog/Pers

Post has attachment
Bedrukt briefpapier is een must voor ieder bedrijf, of het nou gaat om een factuur, offerte of contract. Maar hoe zorg je nou voor mooi briefpapier dat bij je organisatie past? William vertelt!

https://www.reclameland.nl/blog/view/briefpapier-bestellen-hoe-werkt-dat
Photo

Post has attachment
Vloerstickers zijn ideale reclamedragers. Je kunt er niet omheen! Ze zijn onder andere te gebruiken als reclamedrager of bewegwijzering. Nieuwsgierig naar deze en andere toepassingen? Christiaan vertelt!

https://www.reclameland.nl/blog/view/waar-gebruik-je-vloerstickers-voor
Photo

Post has attachment
Bijna ieder restaurant of café heeft een menukaart. Maar welke
mogelijkheden heb je allemaal? En hoe zorg je voor een mooi ontwerp? Rick  vertelt!

https://www.reclameland.nl/blog/view/menukaarten-waar-je-honger-van-krijgt
Photo

Post has attachment
Bij het drukken van geboortekaartjes heb je veel mogelijkheden. Afwijkende formaten, stansvormen, kant-en-klare ontwerpen of bijvoorbeeld een metallic papiersoort. Ben je nieuwsgierig naar de opties en wil je inspiratie opdoen voor je ontwerp? Jan vertelt!

https://www.reclameland.nl/blog/view/geboortekaartjes-wat-zet-je-erop
Photo
Wait while more posts are being loaded