Profile cover photo
Profile photo
Sharifah Fah
60 followers -
hidup dengan memberi..
hidup dengan memberi..

60 followers
About
Posts

Post has attachment
Tips pilih photographer(pndgn org biasa)
Assalamualaikum..alhamdulillah usia perkahwinan kami sudah 2 bln..dlm proses nk kenal lagi..tambahan pula jarak jauh sekarang..apa yg sy nk kongsikan ini cumalah pandgn dari org biasa .bkn photographer.. Antara yg boleh saya kongsi adalah 1) jgn ambil photo...
Add a comment...

Post has attachment
Petua Pening Kepala
PENING KEPALA Suami saya mengadu pening kepala setelah makan rendang daging dalam kuantiti yang banyak..kak ipar saya mencadangkan sy untuk menggunakan petua ini. Bahan2: 1/4 lemon Satu sudu madu Cara2: Perah lemon dlm gelas(jus akan lebih keluar banyak jik...
Add a comment...

Post has attachment
Bagaimana belajar di university tanpa pinjaman PTPTN?
Assalamualaikum dan hai.. Kali ni nak kongsi tips bagi sesiapa yang nak belajar di
universiti tanpa pinjaman PTPTN. Saya adalah salah seorng graduan UKM. Bachelor in
Nursing..Temph pengajian 4 tahun. Ramai bertanya mengapa tak ambik PTPTN? Jawapan saya..say...
Add a comment...

Post has attachment
Persediaan perkahwinan yang simple dan sederhana
Assalamualaikum... Kali ni nak update persiapan perkahwinan..insya Allah majlis lagi 2 bulan..ingat nak update lepas nikah tapi risau nanti terlupa.. persiapan perkahwinan saya bukanlah sebagai contoh terbaik untuk anda..namun, jika ada yang sesuai, ambilla...
Add a comment...

Post has attachment
Test di KMC
Assalamualaikum.... hari ni nak kongsi untuk jururawat yang nak apply KMC(kedah medical centre) Saya baru sahaja buat test bertulis..belum IV..tak tahu la dpt ke tak IV..kenapa sy nak sgt KMC? sebab di kedah..sy nak menetap di kedah atau penang.. sebab satu...
Add a comment...

Post has attachment
10 kelebihan bekerja di nursery sebagai caretaker baby
Assalamualaikum.. Alhamdulillah lagi 2 minggu bakal berhenti kerja di nursery ini... sedih ada..tp seronok lagi banyak dari sedih...apa bestnya sebagai  caretaker? 10 kelebihan bekerja di nursery sebagai caretaker baby.. 1. Makanan banyak. mak-ayah budak ni...
Add a comment...

Post has attachment
Aku Pengasuh
Assalamualaikum.. Hari ini genap sebulan 2 minggu bekerja sebagai caretaker di putrajaya.. Sepanjang sebulan setengah ini, aku sangat bahagia dikelilingi bayi-bayi yang sangat comel, sangat naif..gelagat mereka buatkan kami ceria, ketaka dan stress.. STRESS...
Add a comment...

Post has attachment
UKM konvokesyen
Assalamualaikum... Alhamdulillah... Konvokesyen UKM ke-42.. pengertian konvokesyen kali ini pada saya.. -untuk keredhaan mak abah..Redha Allah terletak pada redha mak abah kan -kalau ini dapat membuatkan mereka gembira dan bangga, sy sanggup lakukan walaupu...
Add a comment...

Post has attachment
Pondok Pasir Tumboh
Assalamualaikum... Segala puji bagi Allah dan  selawat ke atas junjungan Nabi Muhammad S.A.W.. Selama sebulan menghilang diri..bukan membawa hati yg lara tapi mencari makna kehidupan.. Lari dari dunia luar yang menipu.. andai aku buta, pasti aku berpakaian ...
Add a comment...

Post has attachment
Belanja gambar
mak abah..lps gambar ni, abah buat peace..comey kottt sebelum selepas:   shauqina has been 2 months...     ramai kata muka macam acu dia.. aku tak lena tidur dek menanggung rindu pada mereka ATAU kerana aku PENDOSA.. ATAU kerana kedua2nya...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded