Profile cover photo
Profile photo
Najwa Mamor
144 followers -
Think biggest
Think biggest

144 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Awas!!! Kenali tanda-tanda kolestrol tinggi.
Add a comment...

Post has attachment
MASALAH KOLESTROL TINGGI?

Pernah cek kolestrol?

Kalau tak pernah baik cek cepat.

Kolestrol ni bukan macam lemak tau.

Kalau lemak kita boleh tengok dari saiz badan.

Kolestrol ni duduk dalam darah.

Tak boleh di ukur dengan saiz badan.

Jangan terkejut kalau badan kurus tapi kolestrol tinggi.

Selain dari makan ubat, Belam juga boleh bantu kurangkan kolestrol dalam darah.

Kalau tahap kolestrol terlalu tinggi saya syorkan berBekam seminggu sekali selama 3 minggu berturut2.

InshaAllah, kadar kolestrol akan menurun.

Nak Bekam? Boleh PM saya ya.

Tak mahal pon, 11 cup RM100.

Transport saya cas ikut tempat (nak jimat bekam ramai2, cas transport ni korang boleh kongsi2)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
KERAP SANGAT SAKIT BAHU DAN KELETIHAN?

Siapa yang tak pernah sakit bahu?

Beruntung sungguh.

Sakit bahu selalunya diiringi rasa letih dan lesu.

Tidur pon belum tentu dapat hilangkan sakit bahu dan letih lesu tu.

Tak payah pening2 fikir.

Wasap saya ita BERBEKAM.

INSHAALLAH cergas semula.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
BEKAM; PENAWAR SAKIT KEPALA PALING EFFECTIVE!

Kalau sakit kepala memang rasa nak hentuk2 je kepala kat dinding.

Kalau makan ubat pon kena tunggu sejam dua baru hilang, itu pon beberapa jam je.

Cara paling cepat gilerrr nak hilangkan sakit kepala dan stress adalah dengan BERBEKAM.

Lepas je selesai sesi berbekam InshaAllah sakit kepala dan stress tu hilang.

Paling best kesan penyembuhan melalui bekam ni bertahan lama.

Daripada pemngalaman kami ada penghidap migraine yang htak kena lagi migraine selama 6 bulan selepas berbekam.

Ajaib kan? Rasa macam tak percaya.

Tapi itulah keistimewaan rawatan yang menjadi amalan Rasulullah ini.

Nak booking appoinment bekam boleh wasap saya 0123350180.

Harga;
Bekam kepala 1 cup RM30
Bekam Badan 11 cup RM100
Photo
Add a comment...

Post has attachment
BEKAM WAJAH

Magik nya bekam wajah ni adalah;

✔Melicinkan kulit wajah
✔Menghilangkan jerawat
✔Mengurangkan minyak di muka
✔Membantu masalah resdung
✔Menaikkan seri wajah

Tak payah berbotox2 dah.

Nak booking appoinment boleh wasap www.wasap.my/60123350180/Bekam

#flawless
#BekamSeriWajah
#BekamWanita
#BekamMuslimah
#BekamKeRumah
Photo
Add a comment...

Post has attachment
TIAP BULAN SENGGUGUT?😵

Berita baik untuk wanita yang sering di serang SENGGUGUT setiap bulan.

Tiap bulan makan menstrual pills pon tak elok juga.

Boss pon dah meluat kottt tiap bulan muka yang sama je MC.

Belum lagi bab mood swing, dalam meeting muka macam kerang busukkkk😂.

Belum bab jumpa clien, senggugut punya pasal tak pasal2 terlepas bisness juta2.

Haaaaa melepas la bonus berkepok2 ujung tahun nanti.

Apetah lagi nak dapat best employee of the year.

Apa kata kali ni cuba BERBEKAM 11 poin sunnah di belakang badan.

Dah ramai yang cuba dan dah bebas dari serangan senggugut setiap bulan.

Jangan risau bab keselesaan dan aurat, saya boleh datang ke rumah dan membekam Cik Kak Cik Kak dengan tenang dan selesa.

Nak booking appoinment boleh wasap 0123350180.🚗
Photo
Add a comment...

Post has attachment
BEKAM TERAPI KESIHATAN TERHEBAT SEPANJANG ZAMAN

Sukar dijelaskan tapi yang dah pernah merasai akan tahu keajaiban teknik Terapi Bekam ini.

Terapi Bekam bukan penawar tapi adalah satu jenis terapi untuk mencegah diri kita daripada penyakit kronik.

Selain itu ianya juga sejenis terapi untuk mengembalikan kesegaran dan kecergasan tubuh badan.

Ada banyak artikel dan rencana yang di tulis oleh pakar dalam bidang bekam yang menjelaskan Terapi Bekam ini mampu menghindar diri kita daripada 76 jenis penyakit termasuk darah tinggi, kencing manis, masalah jantung dan juga gout yang mendominasi carta kesihatan masyarakat sekarang.

Bekam juga sesuai untuk sesiapa sahaja samada lelaki, wanita atau kanak-kanak seawal usia 9 tahun.

Untuk wanita, masalah aurat dan keselesaan selalu menjadi halangan untuk mereka mencuba Terapi Bekam.

Jangan risau ya, saya menyediakan Khidmat Terapi Bekam Ke Rumah untuk wanita.

Boleh whatsapp saya untuk booking appoinment www.wasap.my/60123350180.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bekam kaki sangat membantu mereka yang sering mengalami masalah kebas, kekejangan dan kesemutan.

Proses bekam mengeluarkan darah kotor, angin dan mulihkan kembali sistem saraf.

Cuba berbekam sebulan sekali selama 3 bulan berturut-turut, InshaAllah masalah kebas, kekejangan dan kesemutan akan hilang.

Nak berbekam dirumah sendiri?

Wasap saya untuk temujanji

www.wasap.my/60123350180/Bekam
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Aktiviti santai tengah hari niii memotong dan melipat tisu.

Kena buat banyak2 esok ramai yang nak berbekam malumlah hari sunat berbekam yang jatuh pada hujung minggu mestilah ramai yang tak nak lepaskan peluang.

Ada slot kosong petang esok kalau ada yang nak booking appoinment.

Terus wasap je 0123350180.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded