Profile cover photo
Profile photo
Hafiz Azmi
60 followers
60 followers
About
Posts

Post has attachment
NEW ZEALAND DAY 2: SOUTH ISLAND JOURNEY
DAY 2: LOG IN Pagi-pagi dah keluar dari hotel... bayar mahal2 nak tido jer :p well bila travel dengan family x leh la ikut cara bunkbed kitakan? (^__^) so bayar je kat lobi tu utk tiket yellow bus nak ke Airport tapi kali ni NZD5 seorang. Bas sampai jer kit...

Post has attachment
NEW ZEALAND DAY 1: THE BEGINNING
LOG ON: 14hb-15hb Ogos 2016 Assalamualaikum Semua... lama betul tak blog walaupun dah beli apps bagai tetap gagal. hahaha... tapi baru ni sifu pergi jalan ke New Zealand sifu akan mendapat inspirasi baru untuk menulis blog ini semula. Semoga semangat ini be...

Post has attachment
PERTH 5th Day: FREMANTLE TRIP!
12 JULAI 2013 PERTH, AUSTRALIA [LOG IN] Hari ini udara sempoi sempoi bahasa... dah lama tak menulis entree rasa ganzal (ganjil + inzal) dalam masa yang sama. Haha...  Ok, hari ke 5 kami di Perth ni kami pergi merayaping ke Fremantle balik. Tapi kali ni kere...

Post has attachment
JALAN-JALAN SOUTH KOREA DAY 2: STADIUM DAY
Assalamualaikum semua... mcm biasa kita mulakan posting kita dengan iklan :p Klik Disini Untuk Maklumat Lanjut Ok, selesai iklan. Seterusnya hari ke 2 di Inchion. Cuaca agak sejuk walaupun hanya musim luruh. So unifiform hari ni simple jer... Topi Masbro (x...

Post has attachment
PROMO KE KOREA SAMA - SAMA
Originally this trip adalah untuk pembaca2 blog sifusempoi yg bnyak request saya bawak jln ke Seoul. So atas dasar tu saya nk tutup mata dan bagi harga rm1299 ni sampai 10 Okt 2015 bagi pembaca sifusempoi. Jangan tunggu lagi sbb AA pun tgh sales rm700+ je p...

Post has attachment
SEDIKIT SNEEK PEAK APA YANG DIBLOGKAN SELEPAS INI.
Kepada mereka yang telah lama menunggu posting dari Sifu Sempoi.. saya minta maaf sangat-sangat. Memang tak cukup tanah dah ni nak buat minyak tanah. Baru balik dari mengebara di negara matahari terbit dan kini! saya dah ada posting South Korea tambahan dan...

Post has attachment

Post has attachment
SIFU SEDANG BERJALAN FROM PERHENTIAN TO SEOUL TO YOUR HEART
Assalamualaikum semua. Masa saya taip ni tgh terketar2 kesejukan. Baru habis pulau perhentian: Balik dari ganu naik flight, terus naik flight g inchion. Semalam ada meeting, hari ni nak survey2, nk tgk apa lagi ye kat Seoul ni? Nanti balik saya sambung tuli...

Post has attachment
JALAN-JALAN SOUTH KOREA DAY 1: INCHION
UNTUK INFO LANJUT, KLIK ATAS GAMBAR Assalamualaikum semua, well... sebenarnya my travel journal dah hilang T__T tak tahu mana p. so saya akan usaha sedaya upaya utk ingat apa yang berlaku. mgkn ada yang terkurang sini sana harap maaflah yer... Oklah... 20hb...

Post has attachment
INTRO JALAN2 KE SOUTH KOREA 20-29 OKT 2014 DAHULU
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.... lama betul saya tak menulis blog nih... jadi harap maaf jika penulisan saya agak sengal sengalan gitu.. oklah... since pemintaan dari penulisan Australia saya agak rendah maka saya nak tangguh dulu utk tulis pas...
Wait while more posts are being loaded