Profile cover photo
Profile photo
paripari kecil
11 followers
11 followers
About
paripari's posts

Post has attachment
#BeautyReview: Silkygirl Matte Junkie Lip Cream
Assalamualaikum Hello readers! (Walaupun takdak pun el kecoh lebih nak bagi havoc hehee .') Okay, hari ni El nak wujudkan satu hashtag iaitu  #BeautyReview  untuk review daripada El sendiri. Pendapat El, macam mana rasa bila pakai, seronok ke idak, ikut s...

Post has attachment
LifemustgoON
Assalamualaikum Setahun menghilang lama bonauu den tak buka akaun blog ni. Sebuklah memandangkan el dah nak habis semester. InsyaAllah harap semuanya dipermudahkan and el boleh grad on-time .' This semester was really made me turn to that lady I never be ...

Post has attachment
Moveon&Letgo
Reset semula dan ulang kembali hidup yang baru. Semoga dipermudahkan segala urusan di hari mendatang :) salam sayang, alin

Post has attachment
#Moveon?
Assalamualaikum. Menyesal aku kerana terlalu baik. Menyesal aku kerana terlalu kisah. Menyesal aku kerana berfikiran positif. Menyesal aku kerana terlalu taksub dengan kau. Menyesal aku kerana fikir kau sorang yang mampu terima kurang lebih aku seadanya tan...

Post has attachment
**
Assalamualaikum Having a relationship is a good things happened to me. Last 6years ago, semua benda yang aku tak jangka jadi. Danggggg! Semua sebab diri sendiri yang kekonon nak cuba benda paling tak expected sebab zaman dulu ada ke perempuan start dulu?  A...

Post has attachment
**
Assalamualaikum Having a relationship is a good things happened to me. Last 6years ago, semua benda yang aku tak jangka jadi. Danggggg! Semua sebab diri sendiri yang kekonon nak cuba benda paling tak expected sebab zaman dulu ada ke perempuan start dulu?  A...

Post has attachment
Best Fit!
Assalamualaikum  Sejak semalam I had a good day to start the real life without man (or maybe he's only a boy!) sebab semalam aku dah mula nak berubah in everything I do. By the way, benda tu memang dah lama aku nak buat tapi sebab busy dan malas tersangat m...

Post has attachment
Ruined Life
Assalamualaikum Waiting is pain right? Banyak benda aku belajar bila aku dah mula kenal kau. Semua benda aku ikut cara kau sebab aku dah terbiasa dengan kau. Cara makan aku dah berubah. Cara aku belajar pun berubah. Like literally semua benda yang aku buat ...

Post has attachment
First Impression
Assalamualaikum Aku eksaited gilaa bila dah jejak masuk uitm& jadi mahasiswi kat sana. Masa mula-mula nak buat keputusan dulu kemain susah. Family pakcik makcik semua cakap there's no transport at all and susah nak  kulur kilir beli barang sebab kedai jauh....

Post has attachment
Reality
Luahan hati: Assalamualaikum, Aku disini bukan untuk berceloteh pasal perkara tak penting. Cuma, aku mau luah semua yang aku rasa. Kesemuanya. Mungkin ada yang sudah mengenali diri aku. Dan ada juga yang tak pernah tahu siapa pemilik blog ni. Tapi aku mau k...
Wait while more posts are being loaded