Profile cover photo
Profile photo
ety izzaty
36 followers -
hati kena kental walaupun selalu disental
hati kena kental walaupun selalu disental

36 followers
About
Posts

Post has attachment
hilang ?
assalamualaikum. dah lama rasa nya tak post kat blog ni kan.  dah nak dekat lapan bulan rasanya. lama woooo hilang? siapa yang hilang? ety hilang? ety tak hilang pun lah. sebenarnya ety sibuk dengan STPM . banyak kerja kursus yang nak dibuat. so tak sempat ...
ety izzaty
ety izzaty
etyizzaty.blogspot.com

Salam jumaat :)

Goodnight world :)

Post has attachment
CEMBURU?
cemburu ialah berkaitan dengan soal emosi.  korang semua mesti ada rasa cemburu kan.  definisi cemburu menurut kamus ialah ketakutan berpindahnya rasa kasih sayang terhadap orang lain atau ketidakpercayaan akan kesetiaan orang yang dicintai seperti suami, k...
ety izzaty
ety izzaty
etyizzaty.blogspot.com

Post has attachment
keyword paling banyak
assalamualaikum. rasanya dah lama tak update blog ni kan. harini ety tetibe ada rasa niat nak buka nuffnangs then tengok dah ada RM 11.11 .wohooooo  alhamdulillah . walaupun sikit tapi ety rasa bersyukur sangat. ety pon rasa pelik lah sebab macam mana boleh...
ety izzaty
ety izzaty
etyizzaty.blogspot.com

Post has attachment
keyword paling banyak
assalamualaikum. rasanya dah lama tak update blog ni kan. harini ety tetibe ada rasa niat nak buka nuffnangs then tengok dah ada RM 11.11 .wohooooo  alhamdulillah . walaupun sikit tapi ety rasa bersyukur sangat. ety pon rasa pelik lah sebab macam mana boleh...
ety izzaty
ety izzaty
etyizzaty.blogspot.com

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded