Profile cover photo
Profile photo
mazs mazlan
48 followers
48 followers
About
mazs's posts

Post has attachment
MazsJebat di Pasar Gantung, Tawau
Hi guys...             Semalam weols, me, (Mazs)  bersama-sama housemates @ workmates jalan -jalan di Pasar Gantung.. untuk dorang first time sebab baru posting. Untuk Mazs dah banyak kali jugak datang sini. tapi selalu takde la shopping banyak. Maz suka da...

Post has attachment
Kejohanan Balapan & Padang SMK Kalabakan 2015
Hi... Memory tab out of space.. i hev no ideas selain dari tulis blog, upload here. keep it here.. sonang.. malas nak transfer masuk hard disk. hehehe. Last week my school telah melaksanakan Kejohanan Balapan & Padang 2015. dalam bahasa yang mudah Hari Suka...

Post has attachment
Welcome Back Mazs.hehehe
Hye uols... krik krik.... Ade la dekat setahun tak hapdatee kan.  7/8 bulan gitewww. Memang dasatt tahap kemalasan Mazs. Nak kata sebok melampau tak jugak. Cuma mungkin takde mood, pffft lama sangat hilang mood.hahaha. Ntahla mungkin mmg rasa MALAS. itu je ...

Post has attachment
PUR Q ACTIVE KIDS
Bismillah...Alhamdulillah...harini banyak permintaan untuk Pur q active kids..tak menang tangan. sambil dok tolong umi masak,kupas bawang,sambil goreng lauk, bersiilat i kat dapur dok reply whatsapp. Pastu umi cakap tahun bila nak siap smua keje ni kalo kej...

Post has attachment
sEnaNg je nak dapatkan OaT cHoCho seKaraNg ni..
  Bismillah... selamat petang Uols.. haa nak gtaw ni. on lappy pukol 5.15 tapi sekarang pkul 6.15 baru dapat menaip. punye lame giler nak lepas bukak blog. fesbuk lagi la tak dapat nak log in dari tadi.. internet lembap...6 hb baru dy laju......  T_T   Mazs...

Post has attachment
LuluS temUduGa SPP.. AlhamduLIllaH
                           Rasanya tak terlambat lagi Mazs ucapkan tahniah buat diri sendiri dan juga semua sahabat2 Mazs.. Alhamdulillah. Semua lulus berjaya cuma ada yang jadi calon simpanan,. takpe bersyukur sekurang2nya tidak gagal. Mazs faham jika Mazs...

Post has attachment
bahagia kena tunjuk kat orang ke??
                salam pagi sabtu..korang buat ape aje harini. Mazs pepagi jumaat tadi macam biasa teman umi p RTC, Malam ni macam terdatang mud nak bercerita pasal kebahagiaan. bile tengok kawan2 da kawin,da ada anak,dah bertunang, dah ada kekasih rasa maca...

Post has attachment
blogger akubukanbidadari pakai dress iteww jual..
Bismillah.. Salam alaiyk..   yeayyy dapat jugak publish entry ini.fikir tajuk pon setahun taw.haha. jangan marah sebab gedik cket guna bahasa alien.kihkihkih..sebenarnye tataw nak buat tajuk ape yg sesuai.takmau skema sangat so begitu haje ye.            En...

Post has attachment
Suriscloset ~ pos laju ~ maaf sayang
Bismillah... Salam alaiyk..   Tadi petang ni nak kata kalut takda la kalut sangat tapi dah seminggu lebey pening kepala dengan bisness sendiri. bukan nak mengungkit, mazs bersyukur sebab takdela dok rumah goyang kaki saje sementara tunggu posting . syukur a...

Post has attachment
GOD'S GIFT -14 DAYS #koreanbestdrama1
sangat sesuatu sebenarnya menulis dikala senja ini,hehe.. sebenarnya Mazs bukan la kaki drama. kaki tak kaki pon still menengok jika kena dengan jiwa. sekarang ada citer  baru dekat channel 393.. channel korea tuh.. alaa channel Running Man.hehehe mesti uol...
Wait while more posts are being loaded