Profile cover photo
Profile photo
Norhidayu Abdullah
126 followers
126 followers
About
Posts

Post has attachment
Scott’s Bright Little Explorers: Sleep With Sharks
Masa emel pasal program 'Sleep With Sharks' ni masuk dalam inbox.. Aku tak sempat baca details, sebab tengah busy dengan perasmian Rawang By Pass. Bila free sikit, aku baca balik all the details, terasa ' Waaahh, bestnya.. Kena pergi ni ' Tapi macam berbela...
Add a comment...

Post has attachment
RESTAURANT CHEESE BANJIR, G-VILLAGE, DESA PANDAN
Fuhhh.. Lama tak aktif ber'blog. Tetapi tetiba terasa nak update lagi. Walau baru minggu lepas update. Mood sudah kembali ke?? Mungkin..  Harapnya tak lah terbengkalai sampai berbulan lamanya. Ni pun terasa nak update sebab nak share pasal satu restoran bes...
Add a comment...

Post has attachment
Weekend Stay Cation *kalau term ni tak wujud, minta ampun*
Macam dah lama je tak jalan-jalan. Last vacation gi Bali awal tahun aritu. Memang lah tak lama sangat kan tapi gi Bali tak bawak budak-budak. Last vacation ngan budak-budak last year lah kot.. Tu pun bawak gi Port Dickson je. Huhuhu... Tu pun sebab manfaat ...
Add a comment...

Post has attachment
Ketagihan Masa kini
Wow... Ini benar-benar lama punya tak update. Last update masa balik dari Bali. Tu pun teaser je. Konon nak update next part, hahaha..sampai ke sudah, gitu je. Dah bulan 9 hah.. Takde pun entry baru. Aduhh, sayang tu sayang blog ni. Tapi tu lah, kekangan ma...
Ketagihan Masa kini
Ketagihan Masa kini
dayuyuna.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bali is Just Awesome
The best vacation i ever have!!  Jadik double triple best sebab 3 in 1 trip. Holiday + Birthday Treat + Honeymoon. 4 hari yang sangat membahagiakan. Aku wanita paling bahagia sepanjang 4 hari tu. Bali memang antara tempat yang tersenarai dalam antara tempat...
Bali is Just Awesome
Bali is Just Awesome
dayuyuna.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Proudly presenting ELMA Inspire BB Cushion by ELMA Cosmetic
ELMA INSPIRE BB CUSHION
ELMA INSPIRE BB CUSHION
elmacosmetics.com
Add a comment...

Post has attachment
PROUDLY PRESENT: ELMA COSMETIC
Hye. Assalamualaikum. Lama tak update. Akak busy. Keje hakiki busy. Pastu ni tambah lagi satu jawatan. sengih Mana yang dah maklum tu, tau lah apa jawatan terkini akak kan. angkat kening Akak sekarang dah bergelar USAHAWAN. Fuyoo!! Usahawan. Pergghh.. H...
PROUDLY PRESENT: ELMA COSMETIC
PROUDLY PRESENT: ELMA COSMETIC
dayuyuna.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Rabbit Feeding di Denai Alam Recreational Club
Kejadian 2 bulan lepas. Maafkan lah akak. Ini kebiasaan yang harus diterima semua buat masa kini. Akak takde dah, kejadian berlaku semalam. Pagi ni akak update. 2 bulan lepas ni kira rajin lah ni. Kalau kelaur cerita kejadian tahun lepas pun, korang layan k...
Add a comment...

Post has attachment
Makan Dim Sum Puas-Puas kat Quality Hotel
Tak tahulah nak kata makan ke melantak. Hahaha... Tapi kalau datang masa lapar, memang puas hati. Datang perut kosong, balik perut sendat. Nasib larat lagi nak jalan. Kalau tak tersandar lah kat kerusi. Tersandar kekenyangan. Pergi lak dengan geng-geng yang...
Add a comment...

Post has attachment
Deko Mendeko
Sejak pindah duduk kuarters ni, aku semakin bersemangat nak menghias rumah. Seronok sebab banyak ruang nak dihias. Lagipun kalau tak dihias, nampak kosong bebenor rumah ni. Maka, kenalah diisi dengan apa yang patut. Dan semangat tu jadik makin berkobar-koba...
Deko Mendeko
Deko Mendeko
dayuyuna.blogspot.my
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded