Profile cover photo
Profile photo
Norhidayu Abdullah
128 followers
128 followers
About
Norhidayu's posts

Post has attachment
Bali is Just Awesome
The best vacation i ever have!!  Jadik double triple best sebab 3 in 1 trip. Holiday + Birthday Treat + Honeymoon. 4 hari yang sangat membahagiakan. Aku wanita paling bahagia sepanjang 4 hari tu. Bali memang antara tempat yang tersenarai dalam antara tempat...

Post has attachment
Proudly presenting ELMA Inspire BB Cushion by ELMA Cosmetic

Post has attachment
PROUDLY PRESENT: ELMA COSMETIC
Hye. Assalamualaikum. Lama tak update. Akak busy. Keje hakiki busy. Pastu ni tambah lagi satu jawatan. sengih Mana yang dah maklum tu, tau lah apa jawatan terkini akak kan. angkat kening Akak sekarang dah bergelar USAHAWAN. Fuyoo!! Usahawan. Pergghh.. H...

Post has attachment
Rabbit Feeding di Denai Alam Recreational Club
Kejadian 2 bulan lepas. Maafkan lah akak. Ini kebiasaan yang harus diterima semua buat masa kini. Akak takde dah, kejadian berlaku semalam. Pagi ni akak update. 2 bulan lepas ni kira rajin lah ni. Kalau kelaur cerita kejadian tahun lepas pun, korang layan k...

Post has attachment
Makan Dim Sum Puas-Puas kat Quality Hotel
Tak tahulah nak kata makan ke melantak. Hahaha... Tapi kalau datang masa lapar, memang puas hati. Datang perut kosong, balik perut sendat. Nasib larat lagi nak jalan. Kalau tak tersandar lah kat kerusi. Tersandar kekenyangan. Pergi lak dengan geng-geng yang...

Post has attachment
Deko Mendeko
Sejak pindah duduk kuarters ni, aku semakin bersemangat nak menghias rumah. Seronok sebab banyak ruang nak dihias. Lagipun kalau tak dihias, nampak kosong bebenor rumah ni. Maka, kenalah diisi dengan apa yang patut. Dan semangat tu jadik makin berkobar-koba...

Post has attachment
Merdeka!! Merdeka!!
Tadika KEMAS area Parlimen Titiwangsa ni memang aktif. Ada je aktiviti dia, sampai kadang aku tak larat nak join semua. Sayang waktu tidur hujung minggu iye jugak. Hahaha.. Tapi kenangkan Eisya dah bersemangat. Aku paksalah jugak Ekwan join. Mana boleh dia ...

Post has attachment
Merdeka!! Merdeka!!
Tadika KEMAS area Parlimen Titiwangsa ni memang aktif. Ada je aktiviti dia, sampai kadang aku tak larat nak join semua. Sayang waktu tidur hujung minggu iye jugak. Hahaha.. Tapi kenangkan Eisya dah bersemangat. Aku paksalah jugak Ekwan join. Mana boleh dia ...

Post has attachment
Eisya Nak Sekolah Kebangsaan Dah
Macam tak percaya pun iye jugak. Nak sekolah kebangsaan dah anak aku tahun depan weh... Eisya nak sekolah dah.. Ibu masih macam tak boleh terima kenyataan rutin harian akan berubah tahun depan. Macamana lah agaknya nanti. Aduhai, macam tak ready je nak seko...

Post has attachment
Marilah Kamu Wahai Semangat
Woww!! Ini betul-betul punya lama tak update blog ni. Aduhaiii, macam baik tutup je blog kau ni Dayu. Tapi memang tidaklah kot, sayang weh. Bertahun dah pelihara dia. Okaylah..okaylah. Nanti akak kumpulkan bahan. Kalau ikutkan, banyak je boleh akak celotehk...
Wait while more posts are being loaded