Profile cover photo
Profile photo
Mariyam Nabella Ishak
150 followers -
Cinta hanya satu untuk Dia...
Cinta hanya satu untuk Dia...

150 followers
About
Mariyam Nabella's posts

Post has attachment
6 year & Keep Counting..Alhamdulillah..
Salam Tahun ni tahun ke 6 aku bersama dengan Company sekarang.. Alhamdulillah.. Contract da renew..So moh la bekerja kita..Mudah-mudahan ini adalah rezki yang terbaik untuk anak-anak Dari Customer Service Sect selama 2 tahun,2 tahun dengan Maintenance Sect(...

Post has attachment

Post has attachment
AZANIS SCAR SERUM
Anda ada masalah dibawah? ->Parut jerawat? ->Parut luka disebabkan kemalangan? ->Parut kudis? ->Parut demam campak? ->Parut lepas bersalin? "Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!" Dengan  Azanis Scar Seru...

Post has attachment

Post has attachment
IZEARA 6 INCH BODY SERUM
KURANG 6 INCI DALAM 48JAM???? Gerenti kurang 6 inci dalam 48jam! Haaaaa .. Ini lah serum kurus yang Enot guna ..  Bagi yang payah bebeno nak telan ubat tak istiqomah nak minum collagen tu jangan risau sebab serum ni tak payah susah susah pun nak guna .. Tin...

Post has attachment

Post has attachment
JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG
Rasa Longgar?? Berbau?? Tak Selesa??  En Suami sering mengelak bila diajak bersama?? En suami merungut, anda sudah tak seperti dahulu? Ingin tambat hati suami lebih mudah?? Kembali MANTAP Seperti DARA?? Bebas risiko tanpa kesan sampingan.. Herba No 1 Warisa...

Post has attachment

Post has attachment
Aktiviti Si kerinting bila Balik Kampung
Salam Adanye pon balik kampung bukan selalu kan.. Si Yaya ni memang suka balik kampung..Almaklum ler..Mak bapak je orang kampung.. Dia orang KL...Hahahahaha Since kitaorg ni duduk umah atas langit a.k.a Sarang burung..Tang mane la si Yaya ni nak mengayuh be...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded