Profile cover photo
Profile photo
Faza Ayuni
6 followers
6 followers
About
Faza's posts

Post has attachment
Kem Pegawai Waran Kebangsaan 2014 [KRS]
hai hai ! Assalamualaikum Dunia  Memandangkan ada  request dari YB and AJIM  yang nak aku buat entry pasal kem ni, so kita tunaikanlah request mereka ye ? haha .  sedikit intro pasal kem ni. kem pegawai waran kebangsaan ni dah laaaamaa tak ada , last ada pu...

Post has attachment
Annual Dinner SAMBBST 2014
assalamualaikum semua  yeahhh finally, after berbulan bulan tak on blog. rinduuu nya / *ovher haha. so entry kali ini saja nak throwback memory yang takkan pernah dilupakn . melekat dalam hati sampai bila bila .eceh, haha bukan sengaja nak update lambat, ta...

Post has attachment
a test
assalamualaikum .  so , i have miss my blog very much . lamaa gila x buka. walaupun x lah ramai mana reader. and tak semua org minat blog blog ni en . it's okay  i still nak berceritaa juga.  tajuk kali ni , akan merungkai persoalan . why faza pakai braces....

Post has attachment
MAKEM 2014
assalamualaikum ! hey haha lama kan tak jumpa kalian kalian .  al-maklumlah busy sendiri . (tah ap yang busy tah ) jadi, sepanjang busyyy to mestilah ada ceritanya . bermulanya begini, pada suatu petang yang indah .. lepak lepak dlam dorm ngn alyn and hanis...

Post has attachment
Nila ohhh Nila
hye assalamualaikum !! :) hmm hmm harini , ttibe tercetus idea nak udate blog pasal nila.  haha x tahu dah kenpa dengan aku ni kann ~ actually , i don't know nila ni berasal dari mana sebenanrnya. sejarahnya cemana yang tahu gunaa je. haaha ade yang tak tah...

Post has attachment
already change.
hye assalamualaikum peeps :) jadi  memang dah lama kan tak update blog ni . ((phuh phuh)) berhabuk  tebal kau nyah .Jadi rasanya ni post first untuk 2014 . so i'm 16 !!! tua dah aku tsk tsk cry apa yang baru nya  tahun ni aku adalah:- : pelajar SMA .  : b...
Wait while more posts are being loaded