Profile cover photo
Profile photo
Blenheim Advocaten
39 followers
39 followers
About
Posts

Post has attachment
Prachtig uitzicht vanuit ons kantoor!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bouwrecht bij Blenheim

De bouwrecht-advocaten van Blenheim hebben ruime ervaring en juridische expertise betreffende het bouwproces. De bouwrecht-advocaten staan opdrachtgevers, maar ook aannemers, architecten, directies en ontwikkelaars bij met het geven van adviezen en het voeren van procedures. Lees via onderstaande link waar we u in kunnen ondersteunen!

http://ow.ly/31iH30eTd3b
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Verliezen door CFD’s beleggingen en derivaten, is de waarschuwing voor risico’s terecht?

Tegenwoordig is naast het beleggen in aandelen, obligaties en bijvoorbeeld grondstoffen als Goud en Olie het ook mogelijk om te beleggen in derivaten en CFD's. Dit gaat via Apps op je telefoon. Het doorgronden van deze derivaten en CFD's is daarentegen erg lastig. Advocaat Jasper Hagers gaat in deze blog in op de waarschuwing van financieel toezichthouder AFM.

Bekijk hier de blog: http://ow.ly/x5ah30eTb1M
Leestijd: 5 minuten
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Hoe komt een overeenstemming tussen twee partijen tot stand?

Overeenkomsten kunnen zowel mondeling als schriftelijk worden gesloten. Als advocaat overeenkomstenrecht is Jasper Hagers vaak betrokken bij financieringsovereenkomsten. Hij bespreek in deze blog een zeer interessante uitspraak tussen Rabo Lease en een Oostenrijks bedrijf!

De blog: http://ow.ly/Lcpt30eofbR
Leestijd: 7 minuten
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Gezicht in de organisatie: advocaat Friederike Henke - Civiel recht

Friederike is sinds 2006 advocaat in de ondernemings rechtelijke praktijk. Zij adviseert grote ondernemingen als ook kleine en middelgrote bedrijven in onder andere transacties en procedures. Bekijk de rest van haar (internationale) profiel via de onderstaande link! http://ow.ly/5eSg30eoaBS
Add a comment...

Post has attachment
Sportrecht bij Blenheim

Eva Jongepier behandelt de juridische zaken van zowel individuele topsporters, clubs, makelaars en sponsors, onder meer als het gaat om:
aansprakelijkheid van vereniging, verenigingsbestuur, coaches, trainers en individuele sporters. Lees de complete diensten op: http://ow.ly/MvpY30eodQB
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bestuurlijke boete: spreken is zilver, zwijgen is goud?

Het opleggen van een bestuurlijke boete kent strafrechtelijke aspecten. Een bestuurlijke boete kent een punitief (bestraffend) karakter en daardoor geldt ook bij bestuurlijke boetes dat er bescherming wordt geboden. Dat geldt ook voor de bestuurlijke boete van AFM.

Lees de blog van Jasper Hagers: http://ow.ly/MxRv30eoc6B
Add a comment...

Post has attachment
Klacht indienen over uw financieel dienstverlener?

Veel financiële instellingen zijn aangesloten bij het financiële klachteninstituut KiFiD. Hier kan je terecht met een klacht over een financiële dienstverlener of een financieel product. In deze blog gaat Jasper Hagers in op een uitspraak waarin een gedupeerde van een renteswap gelijk kreeg.

De blog: http://ow.ly/9xg030eo8G7
Leestijd: 8 minuten
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Merkenrecht bij Blenheim. Wat houdt het eigenlijk in?

Een merk wordt gebruikt om producten of diensten van een onderneming te onderscheiden. Elk teken dat wordt gebruikt om producten of diensten van een onderneming te onderscheiden, kan in principe als merk worden geregistreerd. Het merkrecht ontstaat, in tegenstelling tot handelsnaamrecht, niet door gebruik, doch door registratie. Hoe lang is de beschermingsduur van een merk eigenlijk?

Lees het hier! http://ow.ly/SgFb30e2oA9
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Waar moet je op letten als renteswapgedupeerde?

Hedwig Delescen legt in deze blog precies uit waar je als gedupeerde aan moet voldoen en wat vervolgens de stappen zijn om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Lees de blog via de volgende link: http://ow.ly/bYjF30ehezU
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded