Profile cover photo
Profile photo
Maddie Ancuta
1,252 followers -
Empatica, simpatica, vesela, erotica, senzuala si fericita :)
Empatica, simpatica, vesela, erotica, senzuala si fericita :)

1,252 followers
About
Posts

Post has attachment
Amintirile Evei.
Zilele vor trece una cate una. Vei agoniza, vei alerga, vei pretinde ca doresti sa rupi lanturile care ne leaga, desi eu te-am eliberat de mult timp. Ignori sa te uiti la capatul care este liber. Ai putea sa zbori, dar refuzi cu incapatanarea ta stoica de care esti atat de mandru. Nu poti sa te desprinzi, de fapt nu vrei sa ma desprinzi de tine. Vrei sa ma vezi privindu-te cum vei gusta din alte femei. Sa te vad infruptandu-te din formele lor pline cautand sa-ti satisfaci foamea carnala. Vrei sa ma pedepsesti pentru pacatul de a te Iubi fara a te tine langa mine.
Foamea de mine o vei potoli intre coapsele lor tari si pline.
Vrei sa ma vezi privindu-te cum te indragostesti de altele, doresti sa vezi furie si gelozie in privirea mea. Calmul meu te destabilizeaza, lipsa mea de reactie te face sa crezi ca nu te iubesc.
Sunt Eva, iti amintesti? Port in mine pacatele tuturor, poate ca este doar timpul purificarii mele.
Multe iubiri iti vor trece prin suflet, cautand sa umpli golul care rezoneaza la rostirea numelui meu.
Vei conduce in mod politicos femeile la plecare, inchizand usa dupa ele indiferent.Nimeni nu are voie sa ramana o noapte intreaga langa tine. Vei arunca lenjeria mototolita, purtand urmele sifonate ale amorului vostru. In linistea deplina a camerei, scaperi chibritul pentru a aprinde lumanarile si betisoarele parfumate asa cum faceai de cate ori veneam la tine. Te asezi in patul cu asternuturi curate, meditand la chipul meu. Un zambet se aseaza pe fata ta nebarbierita ca raspuns la imaginea gropitei care infloreste in obrazul meu drept. Cu miscari calme, vei scoate din raftul mesei, jurnalul. Vei incepe sa atingi cu delicatele fiecare pagina care poarta urmele firave al sufletului Evei.
Iti amintesti? Sunt Eva.
Iei cu gest aproape religios amintirile noastre pentru a le rasfoi. Fiecare rand vorbeste despre noi. Fiecare amintire este o declaratie, probabil neinteleasa la timp.
Ne-am nascut impreuna .Un Adam si o Eva.
Bucatile lipsa din tine sunt pastrate ca petalele pretioase ale unui trifoi cu patru foi in Amintirile mele.
De cate ori iti este dor de mine, iei jurnalul si-l citesti. Il citesti cu privirea barbatului indragostit. Dintr-o data, il iei si-l arunci cu furie salbatica.
Amintirile noastre sunt imprastiate in toata camera.
Telefonul suna. Nu faci nici cel mai mic gest sa raspunzi.
Incet te ridici si incepi sa aduni foile raspandite.
Azi nu mai sunt., decat o amintire lasata intr-un jurnal.
Sunt Eva, iti amintesti?
Te iubesc!
mai multe in mesaje de dragoste
copyright Maddie Ancuta-Amintirile Evei http://radiocatch22.com/amintirile-evei-2
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Un artist adevarat, are puterea de a te face sa simti, sa traiesti ce canta, scrie. Iti tulbura sufletul, plangi, speri, iti rascoleste amintiri, iti aminteste cat de viu esti. Iubesti si simti iubirea cum vibreaza in fiecare celula...
Add a comment...

Post has attachment
istoria unei iubiri :)
Add a comment...

Post has attachment
Crema de fata cu Aloe Vera, ulei de portocale, jojoba, catina etc, balsam de buze cu ciocolată și mentă, balsam demachiant pentru ochi (ulei de cocos, ulei de catina, ulei de orez, și gotu kola) demachiant și antiageing , nu necesită clătire, ulei pentru creșterea părului (conține 8 uleiuri naturale și esentiale), săpun cu papaya si mango, sapun cu lapte de cocos și argilă roșie.
PhotoPhotoPhotoPhoto
14.05.2018
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Bună dimineața. Citesc acum cartea unui anestezist Dr Rajiv Parti, un anestezist bun profesionist, dar care și a pierdut orice urma de compasiune ptr pacienții săi, concentrat doar pe jocurile financiare, egoist cu familia sa, destul de dur cu copiii săi (datorita propriei educații ). De a lungul carierei sale, a avut adesea pacienții, care incercat sa i povestească anumite chestii "trăite de ei" in timpul operației. Dar el îi consideră un pic "nebuni" sau au halucinații datorita medicamentelor. Deși ultimul lui pacient, i a descris perfect sala de operatie, pozitia fiecarui chirurg, asistente, discuțiile pe care le au avut în timpul când pacientul era sedat și operat. Dar el le mai administra o doza de Haloperidol că sa i liniștească. Ironia vieții sale, este că el este diagnosticat cu cancer de prostată, se duce sa se opereze, operația ar fi trebuit să fie fara complicatii. Din nefericire , in urma operației devine impotent și incontinent (adică pur și simplu și a pierdut controlul legat de urinare, așa că a fost forțat să poarte "Pampers", lucru f greu ptr el care intra în sala de operatie și trebuie să fie prezent câteva ore, neputând să și schimbe pampersul. Așa că se decide o alta operatie ptr a i pune un sfincter artificial. Idea este că a trecut prin 7 operații. Ultima fiind cea care i a schimbat radical întreaga viață. Sfincterul mecanic i a produs o puternică infecție (sepsis)care aproape că l a ucis. Așa a ajuns ptr a șaptea oară , pe masa de operatie. Unde a trăit propria NDE (Near death event). In timpul asta că și proprii pacienți și a văzut corpul, auzea perfect discuțiile chirurgilor, și a vizitat mama și sora care erau în India și se pregăteau să mănânce. Dar ceva și mai special a trait. A fost între rai și iad. Unde și a revăzut tatăl, mort de ani de zile. Deși nu vorbeau, telepatic i a simțit gândurile, regretele, fricile etc. Reîntors la viață a încercat să i povestească propriului anestezist întâmplarea trăită. Dar acesta a făcut același lucru pe care îl făcea și el. Și a sedat pacientul și a plecat fără sa le asculte. Dar întâmplarea respectivă la făcut pe anestezist să renunțe la viață avută până atunci, și și a dedicat viața tot sănătății, dar punând accent pe suflet, compasiune, spiritualitate. Și are pacienții cu dureri cronice, cancer etc. Dar le oferă tratamente diferite și el că om s a redefinit. adesea am privit oameni murind. Priveam când monitorul , când pacientul. Recent am avut propria discuție cu una dintre paciente care a fost vizitata de îngerii ei păzitori. Lucrurile se întâmplă..doar că le ignoram,. Nu credem, considerăm că oamenii sunt sub efectul medicamentelor. Întreaga mea viață am fost fascinata de moarte, iubire și viata. Mă voi întoarce distanta dintre viață și moarte este fragil. Și voi scrie despre asta. Doar murind învățăm să trăim :)
Photo
Photo
14.05.2018
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Cușcuș cu piept de pui in turmeric și salata simpla :) simplu, echilibrat și gustos. Maddie nutrition and weight management
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
01.05.2018
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Fiecare cantec este o poveste.. fiecare om este o poveste.. si totusi Leonard Cohen are un fel fascinant in a spune Te iubesc!, Imi e dor! Saruta-ma!
And maybe I had miles to drive,
And promises to keep:
You ditch it all to stay alive,
A Thousand Kisses Deep
Add a comment...

Post has attachment
Femeia asta
Are pe cineva în baie.
Vorbeşte cu mine,
Mă iubeşte sincer,
Dar cineva se tot foieşte în sufletul ei,
Dincolo de mine.
Îi citesc în ochi,
În păr,
În linia vieţii din palmă
Că această casă n-are decât o singură intrare,
Că-mi ascunde pe cineva în baie.
Sau, mă rog, în casa vecină,
Sau într-o altă casă,
Undeva pe stradă,
Într-alt oraş, sau într-o pădure,
Add a comment...

Post has attachment
Windsor Castle
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
28.04.2018
24 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Castelul Windsor
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
28.04.2018
27 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded