Profile cover photo
Profile photo
Amalina Hasbullah
43 followers
43 followers
About
Posts

Post has attachment
small thing that made my day
=) Baru seminggu bertapa kat tempat baru, still ada beberapa barang yang tak complete walaupun dah banyak duit habis beli barang sebelum datang sini. Al maklum dah nama pun perempuan, barang-barang mesti nak complete je dari sebesar-besar barang sampai seke...
small thing that made my day
small thing that made my day
ronzama.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
random
Of all my entire life, i've been signed up only to Friendster (first time engage dengan social media), myspace (which i never got the chance to use, selalu lupa password) and Facebook.  Sejak dah habis belajar ni, aku dah jarang online. Dulu-dulu penting la...
random
random
ronzama.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Untitled
Ehem. Kuis-kuis habuk. Pejam celik pejam celik dah 22 hari kita selamat berpuasa. Selamatkah puasa kita? Wallahua'lam. Tepuk dada tanya iman. As for me, banyak lagi benda nak kena improve. Moga Allah sentiasa bukakan pintu hati dan tetap terus memberikan pe...
Untitled
Untitled
ronzama.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Rindu sama ini blog
=) Dua tiga hari ni, mood berblogging agak ke laut. Nak tulis apa pun tak tau. Kering idea. Asyik nak cerita pasal diri sendiri pun, nanti kang ada yang naik jemu pulak.  Tapi aku pernah je hari-hari jenguk blog sorang budak ni. Baru nak ambik UPSR (dulu la...
Rindu sama ini blog
Rindu sama ini blog
ronzama.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
DIY: Simple bookmark (Penanda buku)
=) background image by [source] When I was in high school, I used to borrow novels from friends if i feel like reading one. Bila nak pinjam je, mesti dorang akan pesan,  Kawan: "Jangan lipat ea" me: "Baik." Straight to the point. So today, I would like to s...
Add a comment...

Post has attachment
My story: Pengalaman seram
=] Last night (1 a.m.), I watched the movie called Seram with my brother. Dalam movie tu dia ada banyak story yang lain-lain, means satu story dalam 15 minutes camtu gabung-gabung altogether jadik 2 jam. Salah satu story yang terselit dalam cite tu adalah s...
My story: Pengalaman seram
My story: Pengalaman seram
ronzama.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Ihya' Ramadhan - Giveaway By Ummudd80
klik sini untuk join Hadiah-hadiahnya: 1) Duit Raya bernilai RM50 2) Duit Raya bernilai RM30 3) Duit Raya bernilai RM20 Selamat bersegmen~
Add a comment...

Post has attachment
Makan secara sihat
=) Portion dalam satu pinggan sepatutnya kelihatan seperti ini: Mak aih! Sayur aje dah separuh pinggan. Aku kalau nampak sayur susun tepi pinggan je. Hm, lambat lagi la nak makan cara sihat kalau camni.  [source]
Add a comment...

Post has attachment
Ups and Downs
=) Hello readers. Macam mana puasa hari ni? Ok? Ok kan aje. Never forget to thank Allah for giving us this chance to be in Ramadhan again this year ;)  Lama-lama tak update post bertulis, jadi kaku pulak. Jadi, ku gagahkan jua mengarang entri ini supaya wri...
Ups and Downs
Ups and Downs
ronzama.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded