Profile cover photo
Profile photo
Delima Zamrud
136 followers
136 followers
About
Delima Zamrud's posts

Post has attachment
Kacang Phool First Time :D..
Akhir nyer merasa jugak aku kacang phool nie, setelah sekian lama aku nk cuba memasak nyer fuhhhhh mmg teringin sgt nk try camne rasa kacang phool nie selama nie aku duk ler tgk kat tv masa masterchef ari tu ler yg buat kan aku nkkkkkk sgt rasa kacang phool...

Post has attachment
Creamy Coleslaw
Hah hambek kaw kannnn sekali hapdate 2 hari berturut2 D5 post kan tp cam behsa lah masih lg mood gaul2 campak2 je tau lom bukak api dapur lg k...Bercerita pasal coleslaw ni.. sebenarnya ader dua jenis coleslaw, yg creamy cam kiter slalu makan kat kfc tu dan...

Post has attachment
Kerabu Mangga
Uuuuiiii makkkk aiii.... Lama sungguh D5 xhapdate blog ekk, hehhehhe maaf bebanyak kpd pengunjung2 setia blog D5.  Bz sgt sampai xsempat nk buat N3..... Hah nie ler janji D5 cukup je PV blog sejuta D5 hapdate terjadi lah N3 yg simple mimple cam kerabu mangg...

Post has attachment
Delima Zamrud commented on a post on Blogger.
Syukur dpt mak mertua yg penyayang :D..

Post has attachment
Delima Zamrud commented on a post on Blogger.
Hehhehe mau lemah lutut kan Mieza ekekkek..

Post has attachment
Kelas Pavlova..
Lama dah aku nk update pasal kelas nie huhhuu.. Busy sgt sampai hari nie baru aku dpt buat N3 nie.. Kalau korang nk tau aku pi kelas pavl...

Post has attachment
Lontong
Malam td tetiba rasa nk makan  LONTONG .. Ngan penuh bersemangat aku pi pasar nk beli bahan2 fuhhh mmg mengancam minda tul lah harga barang ...

Post has attachment
Tips Jaga Kecantikan Kulit
Ari nie aku xde nk buat N3 ape so aku nk kongsi sama korang tip kesihatan yg aku ambik dr blog  Jiwa Rosak .. Kat situ korang leh tgk byk in...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded