Profile cover photo
Profile photo
Normala SKhan
121 followers
121 followers
About
Normala's posts

Post has attachment
Promosi November 2015
Salam.. ada berita baik. Bagi yang tak sempat beli Set YES Shaklee , Shaklee dah bermurah hati sambung lagi 1 bulan ke penghujung November 2015. Jadi jangan lepas peluang ni tau! Bulan ni pulak promosi Sustained Release Vita-C Plus. Vitamin C ni memang best...

Post has attachment
Hujan
Alhamdulillah.. cuaca nampak makin baik. Jerebu makin hilang. Langit dah mula nak nampak biru. Sekurang-kurangnya, dah mula nampak awan. Nampak bukit, pokok hijau. Bangunan dah tak samar-samar. Hujan dah mula turun.. Bila hujan macam ni, satu yang saya pali...

Post has attachment
Khasiat Untuk Rambut
Salam korang.. Tiada protein.. tiadalah rambut Ada 22 jenis asid amino yng membentuk protien & rambut mempunyai 19 asid amino. Bermakna rambut adalah kategori protein lengkap. Sayang sangat sebab kita selalu mengabaikan pengambilan protein. Kurang pengambil...

Post has attachment
Asyik Nak Mengunyah?
Salam.. siapa yang suka mengunyah kena baca sampai habis.  Antara sebab kita suka mengunyah / berkeinginan mengunyah sebab kurang pottasium dalam badan. Sebab tu di galakkan mengambil pisang sebab pisang kaya dengan pottasium, tapi kan pisang pun tinggi kar...

Post has attachment

Post has attachment
Omega Guard & GLA Complex
Salam.. hari ni kita sentuh sikit mengenai GLA Complex & Omega Guard - Dua-dua sedang promosi bulan ni tau. Unsur aktif dalam GLA Complex adalah asid lemak Omega-6 ( gamma-linolenic acid ). Di dalam tubuh GLA akan ditukarkan kepada prostaglandin yang boleh ...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Gayat
Salam.. terbaca cerita tentang jambatan gantung kaca di China yang retak hari ni. hushh.. ngerinya. Mujurlah tak ada yang jatuh, kalau tidak tak tau la mana nak letak muka. Baru jer buka tu. Tapi khabarnya, jambatan tu ada 3 lapisan (ke 5?). yang retak tu s...

Post has attachment
Korang tau tak? - Tanda Kurang Protein
Salam.. Kalau korang rasa macam takut nak makan daging sebab tak nak lemak, fikir balik tau. Berikut tanda-tanda yang mungkin menunjukkan tubuh kita memerlukan lebih protein. Mengidam makanan manis Kurang fokus Rambut gugur Lesu / Mudah letih Sering sakit
Wait while more posts are being loaded