Profile cover photo
Profile photo
Nurfaezah Abdullah
5,212 followers
5,212 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
delete this blog soon :)
Assalamu'alaikum readers :D I have an announcement to make. ececeh :p Fae kan delete blog ni. sayang banarnya Fae masih kan blog ani but due to some reasons Fae paksa delete.  BUT no worries Fae akan buat new blog :D selepas blog baru Fae siap, baru tah Fae...

Post has attachment

Post has attachment
I am 'back' after three months cuti
Assalamu'alaikum readers :D wow 3 bulan blog Fae inda ada update baru. ntah lah, komitmen untuk berblogging tu nada lagi. shall I stop blogging once and for all? ataupun cuti panjang and come back suatu hari nanti? ntah lah.. apa khabar kawan-kawan blogger ...

Post has attachment

Post has attachment
blogging: remove saja blog Fae dari bloglist y'all
Assalamu'alaikum readers :D blogging: remove saja blog Fae dari bloglist y'all ll  sebenarnya awal dah Fae sedar problem ne sebelum ada rakan blogger komen bagitau durang cannot see Fae punya latest entry dalam bloglist durang. macam blogger Ana Suhana.. se...

Post has attachment

Post has attachment
ragam: pakai seksi tapi?
Assalamu'alaikum readers :D ragam: pakai seksi tapi? ll  beberapa minggu yang lalu (eh expired dah cerita ne LOL) Fae pigi ke tamu sama kawan rapat Fae. masa tengah pusing-pusing cari parking ada sorang lady ne mau melintas jalan. pakaiannya seksi. and bias...

Post has attachment

Post has attachment
random: layankan saja
Assalamu'alaikum readers :D random: layankan saja ll seriously, mood blogging Fae makin hari makin hilang ke laut dalam sudah. tipu lah kalo Fae gtau Fae susah cari masa untuk update blog. ntah lah...semua motivation untuk terus blogging like no use sudah. ...
Wait while more posts are being loaded