Profile cover photo
Profile photo
Bella Hidaya
1,545 followers -
BlueBelluV
BlueBelluV

1,545 followers
About
Bella's posts

Post has attachment
Emping Belinjo Manis Pedas. Kudapan lazat bila2 masa, di mana saja. Dapatkan hari ni. Whatsapp 012- 8398783 sekarang. Next penghantaran pada hari Selasa.
Photo

Post has attachment
KRUP KRAP KRUP KRAP EMPING BELINJO MANIS PEDAS.. SEDAP DAN BERKHASIAT
Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Wah.. dah lame kak tak bersiaran yer. Hihihihi.. macam la masuk tv. Perasan kat situ. Sila abaikan yer.  Kebelakangan ni macam banyak pulak drama2 best kat TV kan. Yang ader ASTRO, lagi lah. Pernah rasa tak, bosan yang ama...

Post has attachment
KRUP KRAP KRUP KRAP EMPING BELINJO MANIS PEDAS.... SEDAPPPPPP
Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Wah.. dah lame kak tak bersiaran yer. Hihihihi.. macam la masuk tv. Perasan kat situ. Sila abaikan yer.  Kebelakangan ni macam banyak pulak drama2 best kat TV kan. Yang ader ASTRO, lagi lah. Pernah rasa tak, bosan yang ama...

Post has attachment
Photo

Post has attachment
DARI 016-8299608 KE 012-8398783
Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Lamenyerlah dah tak menulis kat blog ni. Kepada semua peminat2 AMPLANG, EMPING BELINJO DAN SNEK RINGAN TEMPATAN SABAH juga PRODUK MUTIARA, kak masih lagi terus menjual produk2 ini secara online. Cuma kak nak bagitau sume, ...

Post has attachment
Sambal hitam terover laris ni.. perghhh.. memang sedap. Rasa sekali.. berkali-kali nak lagi. Ramai yg dah cuba dan feedback amat memberangsangkan. Sesuai dimakan sebagai sambal pencecah atau pembuka selera bersama soto, mee kari, nasi/mee/meehun/kwetiau goreng/goreng basah, mee bandung, sup, bubur nasi kegemaran anda atau apa saja yang anda suka makan. Apa tunggu lagi.. jom ramai2 order. Delivery segera d sekitar Selangor.
Whatsapp 010 899 6662 sekarang! Benar² berbaloi.
Photo
Photo
03/03/2016
2 Photos - View album

Post has attachment
Salam semua. Haa.. Ni lah kuih cincin kami. Saiznya besar, rangup, asli dan menggunakan resepi campuran gula nipah tradisional suku Melayu Brunei-Sabah sebagai intinya.
Kami hanya menjual kuih cincin segar agar anda dapat menikmati kerangupannya dan rasa lemak2 inti gula nipah yang amat mengasyikkan.
Pek 18 biji : RM10
Pek 38 biji : RM20
*harga tak masuk kos pos.
Kombo istimewa Merdeka-Raya
120 biji + pos laju seluruh Malaysia : RM80 sahaja.
Berminat? sila whatsApp ke 0168299608
PhotoPhotoPhoto
14/08/2014
3 Photos - View album

Post has attachment
Aktiviti berbooth Sabtu & Ahad lalu d tapak Fiesta Taman Sawit.
Photo

Post has attachment
Ni favorite saya. Kalau takat sebungkus saja tak yahlah nak kongsi. Sedap...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded