Profile cover photo
Profile photo
Tandlæge Huida Al-Amami
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
Tandlæge i Glostrup giver rabat
Er du studerende eller pensionist tilbyder vi 10 % rabat på dit eftersyn. Vores tandlæge har over 10 års erfaring og tilbyder en grundig og smertefri tandbehandling.

Er du på udkig efter en #tandlæge i #Glostrup, kan vi hjælpe dig.
Vores klinik ligger kun 5-10 minutters gang fra Glostrup st, og kommer du i bil er der masser af parkerings muligheder. 
 Vi glæder os til at hører fra dig. 

Post has attachment
Personer, som døjer med paradentose, kan uden tvivl skrive under på, at paradentose er en meget ubehagelig sygdom. Hvis ikke man får behandlet sygdommen i tide, kan det desuden ende med, at ens tænder bliver løse og falder ud. I vores tandklinik har vi stor erfaring med paradentosebehandling og råder altid vores klienter til så hurtigt som muligt at komme forbi klinikken, hvis de har mistanke om paradentose. På vores hjemmeside kan du desuden læse mere om, hvordan vi behandler tandkødssydommen. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har flere spørgmål. 

#paradentosebehandling   #paradentose   #tandkødssygdom   #tandlæge  

Post has attachment
Savner du at have hvide bisser? Og undgår du helst at smile uden at vise dine tænder? Hos tandlægerne Bindslev-Hansen og Ellegaard Hansen I/S  kan vi, ved brug af tandblegning, hjælpe dig med at få det hvide smil, som du ønsker. Du kan læse mere om behandlingen på vores hjemmeside: http://glostruptandlaege.dk/om-os/

#tandlægeglostrup   #tandlægeiglostrup   #tandbehandlingiglostrup  

Post has attachment
Velkommen tilbage fra sommerferie. Trænger bisserne til et tjek efter en lang ferie? Så kom endelig forbi os. Vi yder den højeste service, og behandler med sikker hånd i det omfang du måtte have behov for. Du kan altid rådføre dig med vores digitale prisliste. På den måde kan du nemt og overskueligt få et økonomisk overblik over netop din type behandling. Prislisten kan findes her: http://glostruptandlaege.dk/priser/ #tandlægeglostrup

"AAAV" - vil vi helst ikke høre i vores klinik. Derfor holder vi os hos Tandlægerne Bindslev-Hansen og Ellegaard Hansen I/S konstant opdateret med den nyeste viden og de nyeste principper indenfor   smertefri behandling. Som supplement til lokalbedøvelse tilbyder vi akupunktur.

Vi ses i klinikken!

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded