Profile cover photo
Profile photo
Ezza Eliza
169 followers
169 followers
About
Ezza's posts

Post has attachment
UPU ?
          Bercakap tentang UPU, confirm adik-adik akak *hakak la sangat  dah check kan kan kan. Itu untuk mereka yg ada memohon la. Kalau takde tu, takde la ya. Oh oh sebelum tu, ada sesiapa dapat kat KMPk tak a.k.a matrik perak , hadooo ke tidak?? Yeayy ad...

Post has attachment
Kenangan di Kolej Matrikulasi Perak (PART 2)
     Sebelum ni, entry pasal roomate jer.. Walaupun takde lah banyak mana pun yg diceritakan, tapi ada la jugak kan. Kalau nak tahu lebih, boleh la bertanya ya ;) Now, entry pasal classmates.. Ya,, classmates saya di KMPk 2013/14. Selama setahun kami bersam...

Post has attachment
Kenangan di Kolej Matrikulasi Perak (PART 2)
     Sebelum ni, entry pasal roomate jer.. Walaupun takde lah banyak mana pun yg diceritakan, tapi ada la jugak kan. Kalau nak tahu lebih, boleh la bertanya ya ;) Now, entry pasal classmates.. Ya,, classmates saya di KMPk 2013/14. Selama setahun kami bersam...

Post has attachment
Kenangan di Kolej Matrikulasi Perak
Orang lain dah lama update blog lepas menamatkan pengajian kat matrik . Tapi aku ni baru je nak update. haha. Takpela. Baru sekarang ada masa. Ceh, macamkan selama ni busy memanjang jer. Tetiba je hati ni tergerak nak menghupdate blog ni. Kalau tak sunyi se...

Post has attachment
FINAL SEM
APA KHABAR SEMUA ? ? ? :D  takde kena mengena pun Kesian kat my blog ni, tuannya dah lama tak singgah. berhabuk sudah. haha. Takde masa la nak bukak. Ni pun saje mengambil kesempatan nak meng'update' entry. Sekurang-kurangnya ada la jugak nanti yg tahu ma...

Post has attachment
KENAPA lama tak online ?
Korang apa khabar ? Lama kita tak berjumpa kan kan kan. "berjumpa" la sangattt. haha Berbalik kepada title post pada harini, mesti ada yg dah tahu kenapa Ezza lama bebenor tak online and tak update apa2 entry sampai kekadang takde masa nak membalas balik ku...

Post has attachment
PREPARATION FOR PSPM 1 . WISH ME LUCK
Hi ! Apa khabar semua? Sihat? Tak? Yang sihat, alhamdulillah. Yang tak tu, pi jumpa doctor cepat. Tak pun, pi berehat ya. Takmo online hadap laptop ke phone ke apa-apa jela lama-lama. Hehe.. Okay, now straight to our main point here. *ceh, takde kena mengen...

Post has attachment
SALAM AIDILADHA =)
Hari Raya Aidiladha  atau  Hari Raya Haji  merupakan perayaan yang dirayakan oleh umat Islam di seluruh dunia. Ia adalah perayaan terbesar di dalam Islam selain Aidilfitri yang disambut pada setiap 1 Syawal. Aidiladha disambut pada hari ke-10, 11, 12 dan 13...

Post has attachment
Random Quotes On Sunday


Post has attachment
Wait while more posts are being loaded