Profile cover photo
Profile photo
Fundatia de Abilitare "Speranta"
6 followers -
de 20 de ani in sprijinul copiilor cu disabilitati
de 20 de ani in sprijinul copiilor cu disabilitati

6 followers
About
Posts

Post has attachment
Fundația de Abilitare Speranța vă invită să depuneți ofertă în vederea achiziției unui autovehicul necesar în cadrul proiectului “Un bun Început”. Descărcaţi invitaţia şi formularul de ofertă pe www.copil-speranta.ro!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
O veste bună: "Statul român recunoaşte valoarea socială a activităţilor de voluntariat ca expresie a cetăţeniei active, a solidarităţii şi responsabilităţii sociale, precum şi valoarea profesională ca expresie a dezvoltării personale, profesionale, interculturale şi lingvistice a persoanelor care desfăşoară aceste activităţi."
Add a comment...

Post has attachment
Fundaţia de Abilitare "Speranţa", vă invită marţi, 20.05.2014, ora 18:30, la sediul de pe strada Aurel Popovici nr.17, la "Clubul Părintilor". Vom discuta aspecte privind prevenţia şi recuperarea deficientelor posturale la copii. Pot participa părinţi, kineoterapeuţi, psihologi şi toti cei interesaţi de aceasta temă. Vă aşteptăm!

Date de contact pentru confirmare: Marius Pârjol, tel. 0769254256
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vizită din partea organizatorilor campaniei "Un cadou pentru un ou", desfăşurată de Iulius Mall - copiilor de la Fundaţia de Abilitare "Speranţa" le vor fi oferite cadourile strânse pentru ei!
Add a comment...

Post has attachment
În spaţiul destinat festivităţilor, de la demisol, vom organiza atelierele noastre de creaţie, unde copiii vor picta ouă, figurine tematice de ipsos şi de lut (acestea din urmă făcute de ei); vom confecţiona împreună baloane-cadOU
Add a comment...

Post has attachment
În aşteptarea sărbătorii Paştelui, săptămâna viitoare ne găsiţi la Iulius Mall! Vom organiza un atelier de creație în cadrul căruia copiii de la Fundaţia de Abilitare „Speranţa”, voluntari şi părinţi vor picta ouă şi figurine cu tematică specifică ş vor crea obiecte tematice din lut pe care le vor oferi apoi în dar celor din jur. Urmăriţi postările noastre pentru a afla detalii!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Octavian Stana este iniţiatorul unei campanii originale: el strânge dopuri pentru o cauză. "Episodul II din cadrul campaniei "Dopuri ... pentru o cauza !!!" oficial a inceput. Persoana pe care o vom ajuta se numeste Alecu Anamaria Varvara, e din Timisoara si are 17 ani si are nevoie de un scaun cu rotile mai special. Ea sufera de mai multe afectiuni, printre care hidrocefalie, tetrapareza dar ceea ce m-a convins sa o ajutam este atitudinea pozitiva pe care o are si faptul ca langa ea e o familie iubitoare. Scaunul de care are nevoie este mai special prin prisma faptului ca scaunul trebuie sa aibe suport de cap, sa se poata intinde si mai ales trebuie sa fie pe marimea ei.
Doar impreuna o putem ajuta !!!!" - Dacă vrei să participi la campanie, contactează-l pe Octavian pe pagina lui de Facebook https://www.facebook.com/stana.octavian sau la adresa stanaoctavian@gmail.com
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Fă cumpărături de minim 150 Lei din magazinele Iulius Mall Timișoara în perioada 1-19 aprilie 2014, şi fii "Popular de Paște"! Decorează un ou de Paște și pune-l în pomul de la Centrul Info! Iulius Mall Timişoara transformă fiecare ou într-un cadou pentru copiii de la Fundația Speranța!
Add a comment...

Post has attachment
Activităţile au avut loc in contextul programului "Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!", ca parte a proiectului "De Paşte, mai aproape de voi". Proiectul are ca scop informarea elevilor în legătură cu problematica copiilor cu nevoi speciale, precum şi promovarea activităţilor desfăşurate de către Fundaţia de Abilitare „Speranţa în beneficiul acestor copii.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2014-04-07
7 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Astăzi am primit la Fundaţie vizita elevilor clasei a VIII-a B, de la Colegiul Tehnic "Ion Mincu", coordonaţi de doamna dirigintă Delia Mitran. Vă mulţumim pentru implicare, pentru minunatele creaţii, pentru că ne sunteţi alături!
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded