Profile cover photo
Profile photo
News.Pfunk.nl
1 follower -
Nieuws en reviews van diverse bronnen, bij elkaar onder één dak
Nieuws en reviews van diverse bronnen, bij elkaar onder één dak

1 follower
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Wil jij jammen tijdens een live-set of lekker experimenteren in de studio? Dan is dit een unieke kans voor jou, want Roland geeft een DJ-808 controller weg!

Post has attachment
Nokia is terug! De gloednieuwe Nokia 6 is bij een eerste flash-verkoop in ongeveer één minuut uitverkocht. Voor de verkoop hadden zich meer dan 1 miljoen mensen geregistreerd maar het exacte aantal verkochte toestellen is (nog) niet bekendgemaakt.

Post has attachment
Het is moeilijk te geloven, maar de iPhone debuteerde pas een decennium geleden en de allereerste Android smartphone is zelfs nog ruim een jaar jonger. De mobiele telefoons vóór die tijd waren niet zo geraffineerd zoals de huidige smartphones dat zijn en als er al een camera op zat was deze ronduit slecht, zelfs bij volop daglicht.

Post has attachment
De afgelopen dagen is Amazon voornamelijk in het nieuws geweest met hun videodienst Prime Video maar wat s’werelds grootste online verkoper deze maand nog meer heeft gerealiseerd is wellicht indrukwekkender, namelijk: de allereerste bezorging van een product met een drone!

Post has attachment
WhatsApp heeft sinds vandaag nieuwe functies voor het bewerken van video’s en foto’s. Je kunt tekenen op je foto’s en emoji stickers toevoegen. Gaat WhatsApp Snapchat achterna?

Post has attachment
Ben jij een filmfreak en heb jij altijd wel een uitgesproken mening nadat je een film hebt gekeken? Dan is er voor jou een leuke vacature beschikbaar gekomen bij Entert1.nl als film reviewer (man/vrouw).

Post has attachment
Facebook heeft, in een poging het reclamebeleid transparanter te maken, een lijst onthuld van alles wat het bedrijf weet over zijn gebruikers. De enorme hoeveelheid informatie dat Facebook in bezit heeft is op z’n zachts gezegd ‘verrassend’ en tezamen met de aankondiging dat WhatsApp jouw telefoonnummer gaat delen met Facebook, kan het geen kwaad je hier even in te verdiepen.

Post has attachment
Apple heeft voor elke tak binnen het bedrijf telkens weer nieuw personeel nodig. Dat biedt mooie kansen voor mensen die een specialisme hebben en altijd al graag bij Apple wilden werken.

Post has attachment
Grote dag voor Star Wars fans want vanaf vandaag is de complete collectie van Star Wars op Netflix beschikbaar!

Post has attachment
Vanaf vandaag krijgen alle Spotify-gebruikers (ja ook de gratis accounts) een nieuwe afspeellijst in hun profiel met de naam ‘Release Radar’. Dit betreft een persoonlijke afspeellijst met onlangs nieuw uitgebrachte muziek van artiesten waar de gebruiker eerder naar heeft geluisterd.
Wait while more posts are being loaded