Profile cover photo
Profile photo
reza ahmad
49 followers -
we help to grow your business
we help to grow your business

49 followers
About
reza's posts

Post has attachment
SAKIT DALAM GEMBIRA??
ASSALAMUALAIKUM... da lama gile x berbelog.. ni pon smpat kt opis sbb bos xdek..haha aku tulis ni around pkul 2, 26 oct, ntah bile smpat publish ke tak ni sebab ade boss, haha (lagi) lately banyak dugaan menimpa aku, dengan demam la, batuk, flu, (allah saya...

Post has attachment
selamat tinggal B-7-5
sedihnyer hari ni... hari ni last day duduk rumah sewa b 7 5.. lepas ni kne pndah.. sdh jp..huhu duduk dari 2011.. dari dudduk cam sarddinn.. skg xde daa... tringat membe2 dulu... plg sdh xde intenet da ppasni... tak bole online lagi... jarang la berbelog p...

Post has attachment
7 random facts about me - The Versatile Blogger Award
Rules; -Thanks the person who gave you this award. - Include a link to their blog. -Select 15 blogs/bloggers you've recently discovered/followed regularly. - Nominate these 15 to the Versatile Blogger Award. - Tell the person who nominated you with seven th...

Post has attachment
LELAKI TUA BERKAIN PELIKAT
LELAKI TUA BERKAIN PELIKAT BACA AL QURAN SETIAP KALI LEPAS ASAR SAMPAI MAGHRIB... Saya jumpa lelaki tua ini..  Selalu lepas Asar, dia iktikaf di Masjid.. Baca al Quran.. Umur dlm 70an.. Duduk rumah dkt masjid..  Rumah agam besar & menarik.. Hartanya di sana...

Post has attachment
pendaftaran postgraduate studies-masters uitm
uitm dihatiku.. :) setelah berapa bulan pegi inteview masters... dapat jugak panggilan... so hari ni 23 ogos 2014 pegi le daftar... dengan sijil xde pengesahan.. dengan tak buat medical checkup... dengan tak bayar  yuran RM1600++ lemah je nk pg pagi td... s...

Post has attachment
A poor boy loved a rich girl.
A poor boy loved a rich girl. One day the boy proposed her. Then the girl said, "listen! your monthly salary is my daily hand expenses. Should I be involved with you? How could you thought that? I will never love you. So, forget me 'n get e ngaged with some...

Post has attachment
kisah aku dan seorang yang dalam kesusahan
alkisah... toiyibbb...hehe bnda ni berlaku pada aku tak lama dulu... masa tu dalam pukul 10 kat petronas... nak isik minyak... sekitar pukul 10 (ikhsan google) masa tu betul2 ada RM 40 je dalam poket... bukan gambar aku, hiasan je da sudah isik minyak... te...

Post has attachment
repost: miow2
assalamualaikum... sedar tak sedar dah msk da 16 ramadhan kan.. baru lepas berbuka ni..alhamdulillah.. nak share gambr formt .gif je.. dulu da pernah post da.. saje nak post lagi... ni pasal miow2... jom tengok...buat pakai flash je... pencinta mioww...hehe

Post has attachment
necktie itu tali leher
post ptg2 ni dalam keadaan lapa... nk share ade wat untuk 1 fb ni.. buat cover fb dengan dp... jom tengok... malas bebel ptg2 ni wat ngntok je.. hehe cover fb dp1 dp2 dp3 kalau sesape berminat nak tempah custom made tali leher.. bole PM ye.. mcm2 bole.. sca...

Post has attachment
COBAAN 1
jam menunjukkan pukul 11.43 mlm... aku masih lagi belum tidur.. cuaca agak panas malam ini.. baru lepas mandi.. cehh!!! cam cite hantu la plak kan..hehe saje je gimik sikit :P just malam ni sebelum tidur nak share.. tapi belum siap lagi ni saje tak menyabar...
Wait while more posts are being loaded