Profile cover photo
Profile photo
minah kampung
9 followers
9 followers
About
minah's posts

Post has attachment
**
Assalamualaikum w.b.t setelah sekian lama tidak menaip.. huargghhh bz nya saya.. saya bz nya.. nah ni bukan tipu, tapi perkara sebenar.. haha.. actually, sekarang ni aku tengah menjalani latihan praktikal.. so, paham-paham je lah kan.. kebizian sangat.. wal...

Post has attachment
encik tenggiling..
Assalamualaikum w.b.t selamat hari raya aidiladha.. semoga segalanya baik-baik saja.. lama sangat dah xupdate blog.. last bulan april kot.. tersangat lah lama kot.. " sorry lah en blog yang ensem lagi kacak bergaya, kita bz sesangat ".. sebelum2 ni sangat b...

Post has attachment
cinta hati saya..
Assalamualaikum w.b.t ehem ehem ehem.. cuti dah nak habis bro.. esok kita balik kampus okeyh.. keje skolah memang xkan pernah habis.. so chill jela okeyh.. haha.. konon-konon jerk relaks kan.. haha.. so dah.. meyh citer pasal benda yang lagi seronok.. kalau...

Post has attachment
**
Assalamualaikum w.b.t. lama sangat tak menaip.. kebizian yang sangat dasyat sedang berlaku.. haha.. hari0hari duk berkejar ke sana ke sini.. ni pun aku baru jerk terjaga dari tidow.. konon2 semalam nak tidow sejam jerk, tapi bila nak bangun memang xlarat gi...

Post has attachment
Alhamdulillah..
Assalamualaikum w.b.t. tarikh 14 februari 2014.. aku menaip lagi.. kali ini berkenaan dengan result.. haha formal lah sangat taip cam tuh.. ok kemon.. meyh mengepoh meyh.. hari ni result keluar.. aku?? still duduk elok2.. menikmati hari seperti biasa.. cuak...

Post has attachment
kawan @ sahabat
Assalamualaikum w.b.t ehem ehem.. sakit tekak pulak pagi ni nak memulakan bicara.. 5 februari 2014 sudah.. masa semakin singkat untuk kita semua.. hari hari berlalu dengan pantasnya.. semoga kita berada di dalam kalangan orang yang baik-baik.. insyaAllah Am...

Post has attachment
tamat sudah semester empat..
Assalamualaikum w.b.t hey hey hey.. sekarang ni aku sedang menikmati cuti semester yang amat panjang.. haha.. panjang lah sangat.. ok lah tu kan dari kerja, nk cuti lagi lah payah kan.. haha.. so ape pun, Alhamdulillah.. so entry kali ni nak habaq sikit akt...

Post has attachment
minah kampung commented on a post on Blogger.
saya ada di situ.. gajah dan saya takkan terpisah..
Wait while more posts are being loaded