Profile cover photo
Profile photo
Tomi Neste
About
Tomi's posts

Post has attachment

Post has attachment
Moreover, she claims that she’s “learned
that several people inside of GamerGate,
including two women, have received
death threats too. Many in the media are
treating GamerGate as a ‘damsel in
distress’ story. Well, damsels are in
distress, but they’re on both side of the
controversy.”

Post has attachment

Post has shared content
Must be the cutest clock I have ever seen.
PlotClock - Open Source Laser Cut Awesomeness http://www.phenoptix.com/blogs/news/12273233-plotting-time-open-source-clock
*edit For anyone who's already read the blog, check back. We've now built it, tweaked it and uploaded some edits. Viva la Open Source Revolution!
Photo

Post has shared content

Post has attachment

Post has attachment
Cataclysm DDA, mainio post-apo roguelike kaipaisi vähän Kickstarttia.

Post has attachment
Vauva-lehden laadukkailta foorumeilta bongattua:

"Pelaaminen loppuu iän myötä

Pelaaminenhan loppuu iän myötä ihan samalla tavalla kuten esim. lukeminen, tv:n katselu tai mikä tahansa muu harrastus. 


Itse olen mies, pelaaja ja harrastelijapsykologi. 


Jotenkin tuntuu että isossa mittakaavassa naisilta puuttuu saumaton kytkös lapsuuden ajan harrastuksiin. Naiset haluavat muuntua ja kasvaa pois lapsuuden leikeistä, tai vähintäänkin kulttuuri on se, että naisia katsotaan aika pahasti jos nämä vaikka alkavat kavereidensa kanssa leikkimään nukeilla... Itse suorastaan kannustaisin naisporukoita ostamaan läjän barbeja, nukketalon yms. materiaalia, keittämään kahvit, tai ostamaan kassillisen siideriä, ja sitten mennä uudelleenkirjoittamaan Kauniita ja Rohkeita, tai uudelleenluomaan tapahtumia, joko kuviteltuja tai oikeita tilanteita, niillä nukeilla. 

Oletteko koskaan nähneet päissään olevien aikuisten naisten alkaneen leikkivän nukeilla, samalla kun nauraa räkättävät itsensä lähes tajuttomiksi? Minä olen, yhden kerran. Epäuskossa poistuin huoneesta hetken seurattuani vierestä ja kuunnellessani niitä nukkeleikkejä ja juttuja (rivoja, vinoutuneita juttuja). Viinan piikkiin laitoin senkin illan jutut mutta myöhemmin mietin että voihan tuota tehdä vähemmälläkin viinamäärällä, jos se kerta niin saakelin hauskaa on. 

Noh, nukkeleikit ovat siitä hyvä, että ne voi pistää aina paussille. Tietokoneet ja moninpelit ovat senluontoisia että niistä poistuminen keskenkaiken on todella törkeää muita pelaajia kohtaan. Jos moninpeleissä olisi jokaisella valta laittaaa peli paussille, ei pelaamisesta lopulta tulisi yhtään mitään. Jos miehen laskee koneelle, tulee hänen antaa viettää aikaa sen aikaa vähintään 2 tuntia. Kaikki asiat, jotka miehen tulee tehdä, pitää AJASTAA. Koskaan ei pidä mennä aktiiviselle pelaajalle vaatimaan jotain tehtäväksi "nyt heti", vaan pitää ilmoittaa kellonaika milloin jonkin pitää tapahtua, oli se sitten kotityöt tai jalkahieronta tai mitä ikinä. Näin mies osaa ajastaa toimintansa siten, että hommat eivät jää itseltä, tai varsinkaan keneltäkään pelikaverilta, pahasti kesken. 

Pelit etenevät tavallaan kierroksissa tai sykleissä. Käytän sanaa "kierros" kattamaan kaikki mahdolliset pelit. Kierrosta ei pysäytetä kesken. Paras tilaisuus keskeyttää pelaaminen on kierrosten välissä. Se, mikä lasketaan kierrokseksi, riippuu täysin pelistä, ja kierroksen luonnetta kunkin pelin kohdalla tulee udella mieheltä. Mies ei välttämättä itse tiedosta kierroksen olemassaoloa edes kysyttäessä, joten on parasta udella pelin kulkua ja yrittää itse hahmottaa kiertokulku, ja siten nähdä ne otollisimmat tilaisuudet pysäyttää mies, siten, että syntyy mahdollisimman vähän vastarintaa. Toisaalta taas, kierrosta, missään sen muodossa, ei välttämättä ole olemassa ollenkaan mutta tämä on harvinaista. Kierros voi olla pelissä, tai itse pelaajan mielessä, joko tiedostettuna tai tiedostamattomana. Voidaan siis puhua tiedostetusta kierroksesta ja tiedostamattomasta kierroksesta. 

Naiselle pelaava mies voi olla kuin lapsi, mutta samaan aikaan pelaajalle kaikki ulkopuoliset häiriötekijät ovat kuin lapsia. Jokainen meistä tietää mille se tuntuu kun lapsi alkaa penäämään huomiota kesken hyvän keskustelun toisen aikuisen kanssa. Ensimmäinen tunnereaktio tuollaiseen on kenellä tahansa "Voi kun tuo pikku kullannuppu pitäisi pienen söpön päänsä kiinni" tai esim. "Olisikohan kirurgisesti vaikeaa tehdä lapsista mykkiä parin vuoden ajaksi?" (huumoria, en ole sosiopaatti). Pelaajan reaktiot ovat samankaltaiset. Pelaajalle sinä olet se häiritsevä lapsi joka vaatii huomiota, eikä sillä ole paljoakaan merkitystä, että olet tärkein ihminen hänen elämässään. 

Kierros on tärkeämpi kuin sinä, mutta hyvä juttu tässä on se, että kierros elää vain sen 5-60 minuuttia kerrallaan. Sinä olet olemassa vuosikymmeniä. Kierros on eloton ja kierrosten väliin voi aina mennä. Kierros ei ole koskaan mustasukkainen vaikka pitääkin ihmisen otteessaan. Kierros ei halua pilkkoa suhdettasi. Mutta silti... kierrosta tulee kunnioittaa. 


TL;DR (= too long, didn't read) 


Pelikierrosta ei keskeytetä ellei talo ole tulessa. Muksut leikkikööt tulitikuilla jos haluavat."

Post has attachment
Lipsticks, how do they work?

Post has attachment
Now I know that this is old as hell, but just because it always brings a smile in to my face (also I think I have a thing for gingers...) here it is again.
Wait while more posts are being loaded