Profile cover photo
Profile photo
Badkamer & tegels magazine
45 followers -
Badkamer & tegels, hét gratis maandelijkse digitale magazine met trends voor badkamers, toilet en interieur
Badkamer & tegels, hét gratis maandelijkse digitale magazine met trends voor badkamers, toilet en interieur

45 followers
About
Posts

Post has attachment
Al een week of twee oud maar daardoor niet minder actueel, het juni nummer van Badkamer & tegels. We stellen weer veel mooie en bijzondere producten voor het toilet, de badkamer en op het gebied van tegels aan u voor. Cloud is een hoofddouche als een zwevende wolk die de regen laat neerkomen, Dornbracht laat met de Comfort Shower het doucheater overal vandaan komen en zeker niet alleen van boven. Verder nog de nieuwe Starck Cape Cod waarin de sfeer van de jaren 70 zo in terug te vinden is, etc.. etc... Neemt u gerust eens een kijkje in ons digitale badkamermagazine. 
Add a comment...

Post has attachment
Tijd om het nieuwste nummer van het Badkamer & tegels magazine weer eens onder de aandacht te brengen. In het gratis digitale magazine weer volop aandacht voor nieuwe badkamerproducten en trends. Het zal niet onopgemerkt gebleven zijn dat decoratieve en kleurrijke tegels voor wand en vloer op dit moment erg populair zijn. De decoraties verbreden zich zelfs naar de meer nostalgische klant met de dito bijpassende kleuren. Grijstinten, natuurlijke materialen (of met die uitstraling) en ruwe oppervlakken is een andere populaire trend van dit moment. Weet overigens niet of je dit een trend mag noemen, volgens mij was die en blijft dit altijd een interieurstijl die aanspreekt.
Volgende week is de ISH in Frankfurt, de tweejaarlijkse beurs met onder andere veel nieuw sanitair, kranen en badkameraccessoires. Neem aan dat we hier ook zullen zien dat de elektronica steeds meer onderdeel wordt van de badkamer inrichting. Niet alleen een technische vooruitgang maar zeker ook t.a.v. het verhogen van het comfort en dit ook bereikbaar maken voor meer gebruikers omdat het steeds beter betaalbaar wordt. Meer over deze nieuwigheden in het volgende nummer van Badkamer & tegels. 
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-03-07
10 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Sani-bouw ontwerp van een kleine badkamer (200x187) waarin een inloopdouche met 2 kleine betegelde zitjes een wandcloset en een dubbel badkamermeubel zijn opgenomen. De video geeft een korte impressie, meer info en foto's vindt u hier: http://www.sani-bouw.nl/kleine-badkamer-met-inloopdouche

Deze kleine badkamer is overigens ook populair op Pinterest, met al 43 repins. http://www.pinterest.com/SaniBouw/kleine-badkamers/ 
Add a comment...

Post has attachment
In het eerste weekend van december verwachten we de volgende uitgave van het maandelijkse digitale magazine Badkamer & tegels weer via de email te verspreiden. Bent u al ingeschreven voor het iedere maand gratis ontvangen van dit badkamermagazine?  
In dat nummer in ieder geval weer een groot aantal items over nieuwe producten voor de badkamer en het toilet zoals de Zuchetti Closer, een wel heel erg flexibele douchekop. De Imola Double 3D wandtegels die voor een waanzinnige interieur boost zorgt. En Supergres Lake Stone, een tegel met historie. Een milieuvriendelijke urinoir dat tevens wastafel is. De nieuwe Axor Universal badkameraccessoires die echt universeel zijn omdat ze bij veel stijlen in de badkamer of het toilet passen enz, enz...

Aanmelden voor ons gratis magazine op www.badkamerentegels.nl
  
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Badkamer & tegels magazine december 2014
10 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Badkamer aanbieding 

Een complete badkamer voor € 2749,- euro, in 3D en 360 view te bekijken in de online badkamershowroom van Sani-bouw
Add a comment...

Post has attachment
Gisteren (26-10) is het eerste nummer van de 5de jaargang van het Badkamer & Tegels magazine digitaal verspreid, of te wel ons 49ste nummer. Als je er zo naar kijkt dan is wellicht het volgende nummer een mooier jubileumgetal. In ieder geval hopen we natuurlijk dat we in de afgelopen vier jaren een klein stukje hebben bijgedragen aan het vullen van uw nieuws- of inspiratiebehoefte en dat u hiervoor de komende jaren ook een beroep op ons zal blijven doen. Het magazine zelf bevat natuurlijk weer veel nieuws over badkamers maar ook een behoorlijk aandeel van de laatste ideeën over tegels vanaf de Cersaie, zoals Atlas Concorde, Refin en Supergres.  
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Badkamer & tegels magazine oktober 2014
13 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Een nieuw 3D badkamerontwerp met 360° view van Sani-bouw, een basic ontwerp maar door de details en het ontwerp wel met een bijzondere uitstraling. Door het vergroten van het scherm (symbooltje linksonder) zit je er letterlijk middenin.    
http://visoft360.com/Panorama/Viewer/13085
http://visoft360.com/Panorama/Viewer/13087
http://visoft360.com/Panorama/Viewer/13052

Meer ontwerpen http://www.sani-bouw.nl/badkamer-en-tegel-showroom
Photo
Add a comment...

Post has attachment
De nieuwste uitgave (4de jaargang nr 12) van het Badkamer & tegels magazine wordt morgen uitgegeven. In totaal ontvangen dan ruim 10.000 geabonneerde consumenten en zakelijke lezers ons gratis maandelijkse digitale magazine in hun mailbox. Natuurlijk wil dat niet zeggen dat ook iedereen ons badkamermagazine ook leest maar gelet op het aantrekkelijke badkamerdesign in ons nieuwe nummer gaan ze dan zeker wat missen.
In ieder geval ook een kleine vooruitblik op enkele nieuwe items van o.a. Scarabeo en Casalgrande die op de Cersaie, de internationale vakbeurs in het Italiaanse Bologna, worden gepresenteerd. Deze beurs is van 22 tot en met 26 september 2014 en u kunt daar de nieuwste trends, ontwikkelingen en producten op het gebied van sanitair en tegels bewonderen. Een trend die mogelijk lijkt teruggekeerd is de wastafel met onderstel. In diverse uitvoeringen en bij een groeiend aantal fabrikanten is dit model inmiddels weer in de collectie opgenomen. Ook vindt u deze maand een aantal nieuwe sanitair- en tegelseries in het magazine, onder andere:  design badkamermeubelen van GamaDecor, Inbani met de fragile Bowl en de 5mm van Treemme, een kraan die niet alleen een uitloop heeft van 5mm dikte maar in het gehele ontwerp die dikte nergens overschrijdt. Over minimalistische design gesproken.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Badkamer & tegels magazine nummer 48
15 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
De juni uitgave van het Badkamer & tegels magazine bevat, naast natuurlijk veel nieuws over badkamers, tegels en design. ook een update van de rubriek 'Badkamer van de maand'.

In deze rubriek gaan we nu ook 3D toilet- en badkamer ontwerpen van Sani-Bouw.nl opnemen. De hedendaagse 3D ontwerpen zijn zo realistisch dat deze u meenemen in het beleven van uw eigen nieuwe badkamer of toilet. Geen verrassingen achteraf, u weet exact hoe de nieuwe badkamerinrichting er uit gaat zien. Er wordt hard gewerkt aan het inrichten van een online showroom op http://www.sani-bouw.nl/badkamer-en-tegel-showroom waar al een aantal 3D ontwerpen als bron van ideeën kunnen worden bekeken.

De volgende stap is het aanvragen van een gratis* 3D ontwerp van uw eigen badkamer of toilet middels het online aanvraagformulier (*we ontvangen graag een like of een tweet voor een gemaakt ontwerp). Na het afstemmen en fine-tunen maakt de webshop van Sani-Bouw graag een scherpe offerte op basis van het ontwerp en de gekozen materialen.

Sani-Bouw.nl beschikt inmiddels over ruim 80 vestigingen in Nederland. Deze 'vakman bij u om de hoek' monteert niet alleen iedere aankoop uit de webshop maar renoveert ook complete badkamers en toiletten. Deze vakmannen komen vrijblijvend bij u langs voor het uitbrengen van een passende offerte.

Neem eens een kijkje in de online showroom op http://www.sani-bouw.nl/badkamer-en-tegel-showroom met al een aantal 3D badkamer en toilet ontwerpen en vraag gerust zelf een gratis en vrijblijvend ontwerp aan.

Er is echter nog sprake van Work in Progress, de website en de online showroom ondergaan nog veranderingen t.a.v. inhoud en vormgeving.

Bijgevoegd de foto informatie over de inhoud van het juni nummer Badkamer & tegels 
 
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Badkamer & tegels magazine nummer 48
15 Photos - View album
Add a comment...

Sani-Bouw.nl, een digitale badkamershowroom die gratis online 3D badkamerontwerpen maakt en, op basis van uw wensen en met kennis van materialen en mogelijkheden, productadvies geeft. Daarnaast vanuit de webwinkel de benodigde (installatie)materialen verkoopt en dit, middels een vrijblijvende offerte aanvraag, koppelt aan hetgeen op locatie onvermijdelijk is; een vakman om de hoek die installatie- en montagewerkzaamheden kan uitvoeren.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded